Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά

Μέχρι τις 20/9 οι συμμετοχές των ομάδων στο “Καλεντάρι 2019/2020”, εντός και όσες Ακαδημίες επιθυμούν!

Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή έκδοση “Καλεντάρι 2019/2020”, στις 48 σελίδες του οποίου θα δεις την αγαπημένη σου ομάδα, εφόσον βεβαίως το επιθυμεί!

Θυμίζουμε πως στο περσινό πρώτο εγχείρημα, το 90% των συλλόγων στήριξε την πρωτοβουλία και ελπίζουμε να το πράξει και φέτος και γιατί όχι να φτάσει στο 100%! Το “Καλεντάρι” είναι να έντυπο που έχει το μέγεθος τσέπης (ίσως λίγο μεγαλύτερο) και περιλαμβάνει το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων στα αθλήματα που συμμετέχουν ομάδες του Νομού, τα ρόστερ αλλά και περίοπτες θέσεις για τους υποστηρικτές της έκδοσης.

Αποφασίσαμε επίσης να εντάξουμε και τις Ακαδημίες που λειτουργούν στον νομό, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τις δραστηριότητες τους.

Πρόθεση είναι να εκτυπωθεί και φέτος σε 10.000 αντίτυπα και να διανεμηθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλα τα μήκη και πλάτη του νομού Ημαθίας.

Για να γίνει όμως αυτό αλλά και για να εκδοθεί όσον το δυνατόν πιο νωρίς, οι ομάδες να ενημερώσουν για το ενδιαφέρον τους μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να υπάρξει η δυνατότητα να παραλάβουμε τα έντυπα και να μοιραστούν στις αρχές Οκτώβρη.

Σε αντίθετη περίπτωση, η έκδοση θα προχωρήσει με όσες ομάδες εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την ανωτέρα ημερομηνία, οι οποίες και θα παρουσιαστούν στο κοινό της Ημαθίας με τα ρόστερ της σεζόν 2019/2020!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected