Κατηγορίες
BET

Στοίχημα:Υπέρ των φαβορί και των γκολ

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!! Συνέχεια των προκριματικών του Euro 2020 και σήμερα και πλούσιες επιλογές σε πολλά ματς χαρακτηρίζουν το σημερινό κουπόνι. Φαβορί, αουτσάιντερ, γκολ είναι κάποια στοιχεία που σίγουρα θα κοιτάξουμε με ενδιαφέρον.

Η κλεψύδρα λιγοστεύει, τα ματς μειώνονται, τα εισιτήρια σε κάθε όμιλο είναι 2 και περιμένουμε να δούμε τα φαβορί να ανεβάζουν στροφές και να προσπαθούν να κάνουν νίκες πρόκρισης. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με ομάδες που έχουν κίνητρο, δυνατή ομάδα και δυνατή έδρα. Έχουμε λοιπόν, τρεις επιλογές. Πάμε να τις δούμε τάχιστα:

Κόσοβο-Τσεχία (16:00):

Πρώτη επιλογή το Κόσοβο. Οι Κοσοβάροι μετά την ανεξαρτησία τους, έχουν και ομάδα, εδώ και τρία χρόνια και παρά το γεγονός, ότι θα περίμενε κάποιος να είναι είτε αδύναμο είτε κομπάρσος σε κάθε όμιλο αυτό στέκεται παλικαρίσια και μάλιστα κάνει και ζημιές ιδίως εκτός. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι είναι αήττητο από τις 13/11/17 !!! , δηλαδή εδώ και δύο χρόνια!! Απίστευτο για μια τέτοια ομάδα και χώρα. Σαφώς κι έπαιξε με ομάδες στα μέτρα του, αλλά δεν έχασε εντός ούτε εκτός. Οι Τσέχοι είναι τραγικοί εκτός και δεν σκοράρουν. Δύο νίκες στον όμιλο, μία βαριά ήττα και ένα ματς σήμερα που αν το χάσουν, χάνονται. Σχεδόν ίδιος συντελεστής τερμάτων με τους Κοσοβάρους, με τους οποίους θα παίξουν για πρώτη φορά. Φαβορί δεν είναι, ας έχουν το όνομα. Η έδρα θα είναι δύσκολη, το Κόσοβο θα παλέψει μέχρι τέλους και αν δεν σκοράρουν θα χάσουν. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχουν μέσο όρο τερμάτων 2.10!! Οκ, η Τσεχία δεν είναι Μάλτα αλλά το Κόσοβο δεν είναι αμελητέο. Έχει έμπειρους παίκτες που παίζουν με πάθος. Κανείς δεν ξεχνά την μεγάλη νίκη με 2-3 εκτός με Βουλγαρία τον Ιούνιο. Ένας ο βαθμός διαφοράς στον πρώτο όμιλο με τους γηπεδούχους να πιέζουν. Κίνητρο υπάρχει, το Κόσοβο δέχεται γκολ εντός με σχετική ευκολία και οι Τσέχοι είναι έμπειροι. Πάμε με το gg στο 2.00 (Novibet).

Ισλανδία-Μολδαβία (19:00):

Πηγαίνουμε στον όγδοο όμιλο όπου γίνεται… πόλεμος! Γαλλία, Τουρκία και Ισλανδία είναι ισόβαθμες με 9 βαθμούς, τα εισιτήρια είναι 2 και καταλαβαίνει κάποιος τι θα συμβεί σε λίγα ματς! Οι Ισλανδοί έχουν το πιο ήσυχο ματς σήμερα, παίζουν με μια ομάδα που είναι στο επίπεδο της Ανδόρας και του Σαν Μαρίνο χωρίς υπερβολή. Η Μολδαβία έχει να επιδείξει μία νίκη με το Σαν Μαρίνο το 2018 και μάλιστα με 0-1 και μια ισοπαλία με την Λευκορωσία στο 0-0. Για τα προκριματικά του Euro 2020 έχουν 3 ήττες και οι 2 από τις 3 είναι ατιμωτικές. Παίζουν απέναντι σε μια σκληρή έδρα, μια ομάδα πολύ δυνατή, σκληροτράχηλη, με αμυντική προσήλωση και πίστη στο πλάνο της. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, η Μολδαβία δεν θα σκοράρει, λογικά, και η Ισλανδία που, όταν κερδίζει δεν διασύρει τους αντιπάλους της, αναμένεται να ελέγξει το παιχνίδι. Ενδεικτικά, αναφέρω, ότι η Ισλανδία έχει μόνο μια μεγάλη νίκη, με ευρύ σκορ, εντός έδρας, απέναντι στο Λιχτενστάιν, το μακρινό 2016. Έχει έμπειρους παίκτες και δε θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Πάμε με τον άσο και το όριο των γκολ. 1+under 4 στο 2.20 (Novibet).

Οι αποδόσεις είναι από τη Novibet, μια από τις στοιχηματικές εταιρίες με τις καλύτερες προσφορές* στην Ελλάδα. Καλή τύχη!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected