Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Με την εμπειρία και τις άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες των φροντιστηρίων “Λέξις” (vid)

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις, με δυναμική παρουσία στο χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στη Βέροια από το 1988, παρέχουν τις πλέον άριστες εκπαιδευτικές υπηρεσίες και τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα, ειδικά σχεδιασμένα να καλύπτουν όλο το φάσμα των ηλικιών, από μαθητές α΄και β΄δημοτικού μέχρι ενήλικες, κάθε εκπαιδευτικού και επαγγελματικού επιπέδου.

Ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η εκμάθηση ξένων γλωσσών μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων σχεδιασμένων και προσαρμοσμένων να καλύπτουν τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες επιτυγχάνοντας σε 5 ή 6 μόλις χρόνια το επίπεδο Β2 (Lower) και σε μόλις 1 επιπλέον το Γ2 (Proficiency) στα Αγγλικά. Τα τελευταία χρόνια, όπως και φέτος, όλοι οι μαθητές του Λέξις που συμμετείχαν στις εξετάσεις του Lower και του Proficiency σημείωσαν 100% επιτυχία.

Συνολικά μέχρι σήμερα, πάνω από 4300 μαθητές του Λέξις πήραν το Lower και το Proficiency. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Λέξις αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή για τη σωστή εκμάθηση ξένης γλώσσας, αλλά και για τη σίγουρη απόκτηση πτυχίου αναγνωρισμένου από τον ΑΣΕΠ.

Με παρουσία 28 χρόνων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση και με επιτυχία που αγγίζει το 100% στα πτυχία Lower και Proficiency, το Λέξις έδωσε τις εξετάσεις του στον κόσμο της Βέροιας και πέτυχε!

Με ένα άρτιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, σχεδιασμένο στις ανάγκες των μαθητών ανά επίπεδο, το φροντιστήριο Λέξις έχει πετύχει την εξασφάλιση του πτυχίου Proficiency ( επίπεδο Γ2) σε 7 χρόνια, το συντομότερο χρόνο για την απόκτηση του συγκεκριμένου πτυχίου, ενώ σε μόλις 5 ή 6 χρόνια το πτυχίο Lower ( επίπεδο Β2) για όλους τους μαθητές του.

Η εντυπωσιακή πορεία των Λέξις στο χώρο των Ξένων Γλωσσών είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Εκδοτικού Οίκου Super Course ELT Publishing, ο οποίος αποτελεί εξαιρετική παρουσία στο χώρο των ξενόγλωσσων εκδόσεων σε όλη την Ελλάδα.

Η συνεργασία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Λέξις με τον εκδοτικό οίκο Super Course ELT Publishing μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους μαθητές μας μια σειρά βιβλίων ( Tech it Easy) με έμφαση τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο. Ενώ η αποδοχή τόσο του έντυπου όσο και του τεχνολογικού υλικού που χρησιμοποιούμε είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας τάξη Αγγλικών (A to B) που πραγματοποιεί μαθήματα δύο φορές την εβδομάδα.

Τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας καθώς και η χρήση νέων τεχνολογιών κάνουν το μάθημα πιο ενδιαφέρον, αλλά και την εκμάθηση της ξένης γλώσσας πιο διασκεδαστική. Ο διαδραστικός πίνακας και η εύκολη χρήση του ibook μέσα από κινητό, tablet ή υπολογιστή αποτελούν σίγουρα πλεονέκτημα του εκσυγχρονισμένου προγράμματος διδασκαλίας που ακολουθεί το φροντιστήριο Λέξις όλα αυτά τα χρόνια.

Το Φροντιστήριο Λέξις αποτελεί τη σίγουρη επιλογή για ολοκληρωμένη εκμάθηση ξένης γλώσσας. Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της εποχής παρέχουμε επιλογές στους μαθητές μας που διευκολύνουν στη μετέπειτα επαγγελματική τους αποκατάσταση – έκπτωση στη δεύτερη ξένη γλώσσα, ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα πληροφορικής-. Αν θέλετε να γνωρίσετε τον τρόπο λειτουργίας και διδασκαλίας του Λέξις, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε σε ένα από τα 8 φροντιστήρια που λειτουργούν στη Βέροια, ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε και μέσω της ιστοσελίδας μας

Για τον λόγο αυτό, οι εκδόσεις Super Course ELT Publishing δημιούργησαν μια νέα σειρά βιβλίων για τις Senior τάξεις, το Tech it easy. Η σειρά αυτή δίνει έμφαση στην προφορική επικοινωνία και είναι πολύ ελκυστική για τους μαθητές γιατί συνοδεύεται από πλούσιο τεχνολογικό υλικό: 3D Animation, εκπαιδευτικό Video για κάθε κείμενο, Video clips με Grammar songs για την διδασκαλία της γραμματικής, i-book, applications, κ.α.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected