Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε σήμερα ξεκαθάρισε η υπόθεση του Αιολικού

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκε ο Αιολικός, πριν λίγη ώρα, στην εκδίκαση της προσφυγής που είχε καταθέσει εις βάρος της απόφασης της Εκλτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την άνοδο στη Football League της Νίκης Βόλου και της Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει το Sportlesvos, η ομάδα της Μυτιλήνης, που εκπροσωπήθηκε από τον Αργύρη Λίβα και τον νομικό της σύμβουλο Βασίλη – Βύρωνα Μουτσουγιάννη, κατέθεσε αρχικά αίτημα αναβολής της υπόθεσης, διότι ακόμα και σήμερα δεν της έχει κοινοποιηθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ώστε να μελετήσει το σκεπτικό της! Και μάλιστα, παρότι το αίτημα του Αιολικού είναι πρωτοκολλημένο στην ΕΠΟ από τις 3 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να γνωρίζει ως τώρα μόνο όσα έχουν δημοσιευθεί έκτοτε στις ιστοσελίδες.

«Πώς είναι δυνατόν να υποστηρίξουμε νομικά την προσφυγή μας, όταν δεν γνωρίζουμε το σκεπτικό της απόφασης;» διερωτήθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι του Αιολικού και το προεδρείο του Διαιτητικού Δικαστηρίου συσκέφθηκε ακολούθως για τουλάχιστον 20 λεπτά. Κατόπιν απέρριψε (!) τυπικά το αίτημα αναβολής, χωρίς να δευκρινιστεί ο λόγος, ωστόσο έδωσαν προθεσμία στον Αιολικό να καταθέσει υπόμνημα ως τις 12 το μεσημέρι, αύριο Τρίτη, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στα χέρια των δύο δικηγόρων και το σκεπτικό της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Πλέον, ο Αιολικός θα διατυπώσει στο σχετικό του υπόμνημα όλα τα επιπρόσθετα επιχειρήματα υπεράσπισής του αιτήματός του, προκειμένου να υποστηρίξει δηλαδή το δίκιο του, αναμένοντας ύστερα την οριστική απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αιολικού:

«Συζητήθηκε σήμερα η προσφυγή του ΑΕΠΣ κατά της από 2/9/2019 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτρόπης της ΕΠΟ, ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου, παρουσία των πληρεξούσιων δικηγόρων της ομάδας μας, Αργύρη Λίβα και Βασίλη Μουτσουγιάννη.

Δόθηκε από το δικαστήριο προθεσμία για κατάθεση υπομνήματος μέχρι αύριο, 10/9 και ώρα 12.00.

Στη συνέχεια, αναμένεται η έκδοση της απόφασης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected