Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Από τη Β ΕΠΣ Αθηνών στον Πανηλειακό!

Κάτοικος Πύργου θα είναι από τη νέα σεζόν ο Αλέξανδρος Τσαμπουρής.

Ο 20χρονος (21/07/1999) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Β ΕΠΣ Αθηνών με τη φανέλα του Αγίου Θωμά (21 συμμετοχές, δύο γκολ) ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Ηλυσιακό και Πέρα Κλουμπ.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 21χρονο (γεν. 21/7/1999) ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Τσαμπουρή.

Ο δυναμικός μεσοεπιθετικός, με καταγωγή από την Αθήνα, προπονούνταν το τελευταίο διάστημα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, αγωνιζόμενος μάλιστα και στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ο. Διαβολιτσίου. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ιστορική ομάδα της Πέρα Κλουμπ, με την οποία κατέγραψε 22 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ. Αθηνών. Στη συνέχεια, μεταπήδησε στον Ηλυσιακό, με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ενώ κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την φανέλα του Αγίου Θωμά (21 συμμ. / 2 γκολ), αγωνιζόμενος στη Β’ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αθηνών, στην επάνοδό του στην αγωνιστική δράση έπειτα από πολύμηνη απουσία λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Αλέξανδρο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected