Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Στον Απόλλωνα Λάρισας ο Jasko Halac!

Την απόκτηση του Γιάσκο Χάλατς ανακοίνωσε ο Απόλλων Λάρισας.

Ο 22χρονος (22/04/1997) Βόσνιος μεσοεπιθετικός, με γερμανική υπηκοότητα και γεννημένος στο Σαράγεβο, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ελβετική Γουνάιτεντ Ζυρίχης και παλαιότερα σε FC Hausen, Old Boys Basel και στην U17 της Φράιμπουργκ

Αναλυτικά :

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Βόσνιου (με γερμανική υπηκοότητα) ποδοσφαιριστή Jasko (Jasmin) Halac.

Ο Jasko είναι γεννημένος στις 25/04/1997 στο Σαράγεβο της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και θεωρείται ένας εξαιρετικός μπαλαντερ που χρησιμοποιεί και τα δυο του, τα πόδια με την ίδια ευκολία, μοιράζοντας παιχνίδι αλλά και σκοράροντας.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την FK Sarajevo Akademy και κατόπιν αγωνίσθηκε στις Freiburg (U-17), Old Boys Basel, FC Hausen, ενώ πριν έρθει στον Απόλλωνα και στην Λάρισα αγωνιζόταν στην United Zurich.

O Jasko Halac βρέθηκε στα γραφεία της λαρισινής ομάδας με τον μάνατζερ του, όπου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Απόλλων.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι οι καλύτερες και ελπίζουμε να μας δικαιώσει όλους για την επιλογή στο πρόσωπο του.

Καλώς ήρθες Jasko Halac στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λάρισας.»