Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Πανσερραϊκό ο Fabricio Conci! (vid)

Την απόκτηση του Φαμπρίτσιο Κόνσι ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός.

Ο 21χρονος (01/05/1998) Αργεντίνος μεσοεπιθετικός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπελγκράνο ντε Κόρντομπα.

Αναλυτικά :

“Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Fabricio Joel Conci Cardozo από την Αργεντινή.

Ύστερα από ενδελεχή έρευνα scouting, από τα έμπειρα στελέχη και συνεργάτες της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε θερμά τον ταλαντούχο εξτρεμ, με Ιταλικό διαβατήριο, Fabricio Conci και του ευχόμαστε επιτυχίες με τα «Λιοντάρια» και την απαρχή μιας λαμπρής καριέρας.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Fabricio Joel Conci Cardozo, είναι γεννημένος στις 1/5/1998, στην Cordoba της Αργεντινής και αγωνίζεται στις πτέρυγες ως δεξιός/αριστερός εξτρέμ. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στην Belgrano de Cordoba και αγωνίστηκε στα πρωταθλήματα υποδομής της Primera Nacional (2η κατηγορία) Αργεντινής. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις σε διεθνή τουρνουά στην Ιταλία, αγωνιζόμενος με την Belgrano, κόντρα σε ομάδες υποδομών της Ίντερ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπριζ, Τσελσι, Μπράγκα κ.α.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected