Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Ανακοίνωσε Βούλγαρη και Preci ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Αγροτικός Αστέρας Πλατέος.

Οι «πράσινοι» ενέταξαν στο δυναμικό τους τον Κώστα Βούλγαρη (27/01/1996, επιθετικός) που την περσινή χρονιά είχε 29 συμμετοχές και 4 γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (παλαιότερα σε Νίκη Αγκαθιάς, ΑΣ Ειρηνούπολης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Μακεδόνα Βέροιας) και τον Αουρελιάνο Πρέτσι (24/07/2001, μέσος) από τον Καμπανιακό και πριν σε Ακαδημία Ντίνου Κούη, Κένταυρο Ευόσμου και Ελπίδες Χαλάστρας.

Μάλιστα ο πρώτος ξεκίνησε δυναμικά στο φετινό πρωτάθλημα σημειώνοντας χατ-τρικ στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Αστέρα Τριποτάμου!

Αναλυτικά :

«Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμη δυο ποδοσφαιριστών για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρχικά ο λόγος για τον 23χρονο επιθετικό Βούλγαρη Κων/νο από την ομάδα του Ροδοχωρίου. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Μακεδόνα Βέροιας και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ Κουλούρας, ΑΣ Ειρηνούπολης, Νίκη Αγκαθιάς και ΓΑΣ Ροδοχωρίου για να καταλήξει στην ομάδα μας.

Δεύτερη προσθήκη με τον 18χρονο μέσο Αουρελιάνο Πρέτσι ο οποίος ξεκίνησε στις ακαδημίες της Ελπίδες Χαλάστρας, Κένταυρο Ευόσμου, Ντίνο Κούη και στη συνέχεια σε ερασιτεχνικό επίπεδο αγωνίστηκε στον Καμπανιακό.

Ευχόμαστε μια επιτυχημένη σαιζόν χωρίς τραυματισμούς.»