Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

H ημερομηνία κληρωσης της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Την ημερομηνία κλήρωσης της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Σε αυτή θα συμμετέχουν οι 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση και οι 12 ομάδες της Super League 2 (σύνολο 25). Θα σχηματιστούν δυο γκρουπ δυναμικότητας και συγκεκριμένα το πρώτο που θα αποτελείται από τις ομάδες της Super League 2 και το δεύτερο από τις 13 ομάδες που προκρίθηκαν από την 3η φάση.

Μετά από κλήρωση, θα προκύψουν 12 ζευγάρια από τα οποία προκύπτουν 12 νικήτριες ομάδες. Η 13η ομάδα που δεν θα αναδείξει η κληρωτίδα, προκρίνεται στην επόμενη φάση χωρίς αγώνα. Οι αγώνες είναι μονοί και διεξάγονται στην έδρα των αδυνάτων.

Θυμίζουμε πως στις τέσσερις πρώτες φάσεις, που οι αγώνες είναι μονοί, εφόσον ο αγώνας  μεταξύ δύο ομάδων λήξει ισόπαλος, ακολουθεί ημίωρη παράταση και αν πάλι δεν αναδειχθεί πάλι νικητής, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ :

“Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση για τους αγώνες της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2019-2020, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/09/2019 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected