Κατηγορίες
Διάφορα

Σε κλίμα έντονης συγκίνησης η συναυλία για τον Γιάννη Αβραμίδη (photos+vid)

Με το κεφάλι στραμένο προς τα κάτω και τα βλέμματα να κοιτάζουν το κενό, με δάκρυα στα μάτια και σε συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συναυλία του “Μπούσουλα” για τον νοσηλευόμενο Βεροιώτη αθλητή Γιάννη Αβραμίδη.

Θυμίζουμε πως ο Γιάννης Αβραμίδης, αθλητής του στίβου, τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης στο άλμα επί κοντώ.

Παρόντες στο μπάσκετ της Εληάς το βράδυ της Πέμπτης ήταν όλοι..

Συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, συναθλητές και πολλοί Βεροιώτες που με την παρουσία τους έδειξαν τη στήριξή τους.

Όλοι μαζί σιγοτραγούδησαν για τον Γιάννη..

Ο Κώστας Ρίζος, μέλος του μουσικού συγκροτήματος “Μπούσουλας” δήλωσε πως “η σημερινή συναυλία είναι η μισή.. η υπόλοιπη μισή θα παρουσιαστεί μόλις ο Γιάννης θα μπορεί και πάλι να είναι ανάμεσα μας..”

Ιδιαίτερα ανατριχιαστική αφήνοντας μια πικρή γεύση ήταν η ομιλία της πρώτης ξαδέρφης του Γιάννη, Παρασκευής Μεϊμαρίδου. Η Παρασκευή, εκπροσωπώντας την οικογένειά της, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους, σημείωσε: “ο Γιάννης παλεύει.. ο Γιάννης παλεύει σε ένα λειψό ιατρικό σύστημα, ενάντια σε μια ανεύθυνη κοινωνία, μα προπάντων παλεύει για μια αυτόνομη και αξιοπρεπή ζωή.. ο Γιάννης αντί να ξεκινήσει την πρώτη μέρα στο σχολείο όπως κάθε συνομήλικός του, περιμένει να χειρουργηθεί, ξανά, να ξαναμάθει να περπατάει, να ξαναμάθει να τρώει..”

Για τον λόγο αυτό, όλα τα έσοδα της συναυλίας διατέθηκαν για την ενίσχυση της κάλυψης των εξόδων της νοσηλείας του.

Στο πλευρό του “Μπούσουλα” τραγούδησαν η Μάγδα Πένσου, ο Γιώργος Γελαράκης, η Μαρία Θεοχαροπούλου και το φωνητικό σύνολο “Μονόγραμμα”.

Οι φωνές τους έγιναν η θετική ενέργεια και η δύναμη που χρειάζεται ο Γιάννης..

Τα τραγούδια έγιναν προσευχές..

Το ρεπερτόριο της συναυλίας περιελάμβανε τραγούδια των Μ.Θεοδωράκη, Δ Σαββόπουλου, Θ. Μικρούτσικου, Β. Παπακωνσταντίνου, Θ. Παπακωνσταντίνου, Αφων Κατσιμίχα, Σ. Μάλαμα, Μ. Πασχαλίδη, Γ. Χαρούλη, Γ. Κότσιρα, Κ.Μαραβέγια και άλλων.

δείτε φωτογραφίες στο verianet.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected