Διάφορα - Συνεργάτες

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός – Βόλος στο “Cafe στο 90′”!

Η πρώτη πραγματική δοκιμασία του πρωταθλητή έρχεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο που ψάχνει την πρώτη του νίκη, την ώρα που ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το νεοφώτιστο Βόλο. Στο άλλο ματς του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική της Super League 1 ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Παναιτωλικό.

Σπουδαία παιχνίδια και σήμερα στις LIVE μεταδόσεις του “Cafe στο ’90” στον Σταυρό Ημαθίας!

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην Αθήνα όπου και δοκιμάζεται στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. Ο Δικέφαλος του Βορρά επικεντρώνεται πλέον αποκλειστικά στο πρωτάθλημα με τον Αμπελ Φερέιρα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Αουγκούστο και Βαρέλα οι οποίοι έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα. Από την πλευρά του ο Ατρόμητος δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά το πρωτάθλημα αφού μετά από δύο αγωνιστικές δεν έχει σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα. Ντεμπούτο για τον Ισπανό χαφ Μπαένα, τελευταίο απόκτημα της ομάδας ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Ο Ολυμπιακός έχοντας και στην άκρη του μυαλού του το ματς με την Τότεναμ, φιλοξενεί τον Βόλο. Οι Πειραιώτες θέλουν να καθαρίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το ματς με τους νεοφώτιστους κάνοντας παράλληλα και συντήρηση δυνάμεων. Αλλαγές ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς με τους Σουντανί και Ραντζέλοβιτς να διεκδικούν θέση βασικού. Ο Βόλος που μετράει το απόλυτο με δύο νίκες, ταξίδεψε χωρίς τον Μπασόνγκ και θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected