Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκίνησε η συντήρηση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Αλμωπού Αριδαίας (photos)

Με την πρωτοβουλία του Αλμωπού Αριδαίας και με τη συνεργασία γνωστής εταιρίας, ξεκίνησε η διαδικασία συντήρησης του χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο.

Αναλυτικά το ενημερωτικό δελτίο :

“O Αλμωπός Αριδαίας, στα πλαίσια της συντήρησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Αλμωπίας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, που φιλοξενούν όλα τα τμήματα του, από τα Bambini έως και την ανδρική ομάδα, ανακοινώνει ότι:

Α. Όσον αφορά το Δημοτικό στάδιο Αριδαίας, η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας σε συνεργασία με την εταιρεία Δίανθος – ΑΦΟΙ Νεοχωρίτη και υπό την επίβλεψη του Κώστα Ιωαννίδη, μέλους του Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας, ξεκίνησαν τη διαδικασία συντήρησης του χλοοτόπητα. Ο Αλμωπός τήρησε αυστηρά την τεχνική μελέτη που εκπόνησε η εταιρεία από τις αρχές του Μάη.

Η πρώτη φάση περιλάμβανε συνεχή κουρέματα (ανά 5 ημέρες), αερισμό εδάφους, λίπανση και ποτίσματα σε καθημερινή βάση. Με την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης πετύχαμε την άριστη προετοιμασία του χλοοτάπητα για επανασπορά.

Η δεύτερη φάση περιλάμβανε αερισμό χλοοτάπητα, αποκομιδή προϊόντων αυτού, επανασπορά και κάλυψη του χλοοτάπητα με διαβαθμισμένη άμμο.

Η τρίτη φάση περιλαμβάνει κουρέματα, ποτίσματα (καθημερινά) και λίπανση σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.”

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected