Κατηγορίες
Super League 1

Περίπατος για τον Άρη κόντρα στο…φάντασμα του Παναθηναϊκού! (βαθμολογία)

Μια πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στο…καυτό “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης, που φιλοδώρισε με τέσσερα γκολ τον Παναθηναϊκό και πήρε την καλύτερη ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ωσεί παρών ο Παναθηναϊκός, παιδαριώδη τα λάθη της άμυνας για την ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το απόλυτο contrast συναισθημάτων και στιγμών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για Άρη και Παναθηναϊκό που είχαν κοινή… πορεία και συγκομιδή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. «Κίτρινοι» και «πράσινοι» πήγαν στο μεγάλο ματς της 3ης αγωνιστικής με μια ισοπαλία και μια ήττα έκαστος και όλοι περίμεναν μεγάλη «μάχη», όμως, το παιχνίδι εξελίχθηκε σε… πάρτι για τους Θεσσαλονικείς!

Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο αλλά με πάθος, συγκέντρωση και πειθαρχία, ο Άρης διέλυσε τον Παναθηναϊκό 4-0 σε μια από τις πιο μεγάλες νίκες του κόντρα στο «τριφύλλι» διαχρονικά. Μια εβδομάδα πριν οι «κίτρινοι» αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έστησαν… πάρτι με τον κόσμο τους που γέμισε το γήπεδο για την εντυπωσιακή νίκη και την εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας πως το υλικό κι η ποιότητα υπάρχουν και πως ο επόμενος προπονητής θα βρει μια καλή βάση για να δουλέψει και να πετύχει τους στόχους που έχει ο Άρης.

Την ίδια στιγμή, στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός σκόρπισε… απογοήτευση. Η εικόνα της ομάδας του Γιώργου Δώνη προκαλεί πλέον… κατάθλιψη σε όσους την παρακολουθούν. Μια ομάδα άνευρη, χωρίς αρχή, μέση και τέλος μέσα στον αγωνιστικό χώρο, έγινε έρμαιο στις ορέξεις του αντιπάλου κι έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει παρά σε κάποιες σποραδικές στιγμές. Μια ομάδα, που έκανε… δώρο γκολ, έκανε αστεία λάθη και με μηδενική συγκέντρωση όπου ακόμα κι όταν κάτι καλό πήγε να βγει στο χορτάρι το διέλυε. Τρανό παράδειγμα η φάση πριν το δεύτερο γκολ ή το γκολ που πέτυχε ο Περέα αλλά σωστά ακυρώθηκε για βλακώδες χτύπημα εκτός φάσης του Μακέντα στον Σάσα.

Δεδομένα στον Παναθηναϊκό χρειάζεται πλέον κάτι παραπάνω από… ηλεκτροσόκ ή το να μπουν στο rotation οι μεταγραφές που ακόμα δεν έχουν αγωνιστεί (Σένκεφελντ, Μπεκ, Φάουστο). Οι ευθύνες στο «τριφύλλι» δεδομένα πέφτουν πια και στον Γιώργο Δώνη, που έδειχνε να τα έχει… χάσει με αυτά που έβλεπε στο χορτάρι, και φυσικά τον Νίκο Νταμπίζα για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την ποιότητα των παικτών που ήρθαν στην ομάδα.

to φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Η βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός 9
2 ΠΑΟΚ 9
3 Ξάνθη 9
4 ΟΦΗ 7
5 ΑΕΚ 6
6 ΝΠΣ Βόλος 6
7 Άρης 4
8 Ατρόμητος 2
9 Λαμία 2
10 ΑΕΛ 1
11 Παναθηναϊκός 1
12 Αστέρας Τρ. 0
13 Παναιτωλικός 0
14 Πανιώνιος -3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected