Γενικά

Πρωταγωνιστής ο 17χρονος Γροσδάνης στο ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα!

Έναν αντίπαλο της ίδιας κατηγορίας, αλλά σαφώς πιο ανέτοιμο υποδέχτηκε την Κυριακή (15/09) στο «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «κυανόλευκοι» νίκησαν 2-0 την Κέρκυρα και ανέδειξαν πρωταγωνιστή τον 17χρονο Παύλο Γροσδάνη που σημείωσε δύο γκολ.

Στο 26′ ο νεαρός με συρτό σουτ νίκησε τον Κολιοφούκα και στο 54′ από σουτ του Νάουμετς στο δοκάρι, έγινε κάτοχος στην επαναφορά και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Οι Φαίακες θα μπορούσαν να βρουν δίχτυα στο 39′, αλλά ο Χουτεσιώτης έσωσε την εστία του σε τετ α τετ με τον Βουκελάτο. Για τους γηπεδούχους αποχώρησε τραυματίας ο Ξύδας και μένει να ξεκαθαρίσει αν το χτύπημα είναι σοβαρό.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης (46′ Περιστερίδης), Οικονομόπουλος (75′ Καρτάλης), Πήλιος (75′ Σιόντης), Παντελάκης (46′ Γώγος, 69′ Ζιούλης), Πανουργιάς (46′ Ζώγκος, 75′ Κρίζμαν), Πίτου Γκαρσία (63′ Κάστρο), Λιάσος (46′ Ράντοβατς), Ξύδας (75′ Μπουκουβάλας), Νάουμετς (75′ Σκόνδρας), Λέο (46′ Λώλης, 75′ Αποστολόπουλος), Γροσδάνης (56′ Παμλίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κολιοφούκας, Αγιώτης, Νικολάου, Παναγιωτίδης, Τσιμπούκας, Πιαστόπουλος, Αμαραντίδης, Παυλής, Κ.Λ. Γεωργακόπουλος, Βασιλούδης, Βουκελάτος. Έπαιξαν και οι: Παγκράτης, Ζερβόπουλος, Γκασίδης, Γενιτσαρίδης, Κρητικός, Κ.Β. Γεωργακόπουλος, Νικολούδης, Τσάνης, Μίσκου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected