Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Πανσερραϊκός! (photos)

Χώρις ιδιαίτερα προβλήματα ο Πανσερραϊκός κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τρίγλιας με σκορ 2-0 και να πάρει μια άνετη πρόκριση για την συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας!

Πλέον τα «λιοντάρια» θα αντιμετωπίσουν στις 25/9 στο γήπεδο των Σερρών ομάδα SL2.

Στο α’ μέρος ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να ελέγξει τον ρυθμό και να κρατήσει την Τρίγλια σε απόσταση απο τα καρέ του Γιαννακίδη, γεγονός που επετεύχθει κατα διαστήματα, αφού η μεσσαία γραμμή των φιλοξενούμενων έβγαλε καλά τρεξίματα και είχε την μπάλα περισσότερη ώρα στην κατοχή της, χωρίς όμως ουσία.

Αυτή την είχε ο Πανσερραϊκός, που στο 25’ σε μια δουλεμένη αντεπίθεση με τρείς μπάλες και 2 κεφαλιές απο τον αρχηγό Γκούρτσα και τον Παπαβασιλείου στην τελική επαφή άνοιξε το σκορ εν μέσω πανηγυρισμών απο τους πεντακόσιους περίπου φιλάθλους που τίμησαν την προσπάθει της ομάδας μετά απο καιρό. Το ημίχρονο έκλεισε χωρίς σημαντική απάντηση απο τους παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, ενώ οτι υποψία ευκαιρίας πήγε να προκύψει ο Γιαννακίδης βρέθηκε σε καλή κατάσταση κι έβγαλε εντυπωσιακά ενα μακρινό σουτ σε κόρνερ και μια κοντινή προβολή στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν κυνικός και πήρε αυτό που ήθελε με γκολ του Γκούρτσα στο 49’, ύστερα απο κόρνερ, πηδώντας ψηλότερα απο όλους, σημειώνοντας το 2-0! Οι «κόκκινοι» ήταν καλύτεροι, κράτησαν μπάλα στο κέντρο και δημιούργησαν κι άλλες φάσεις απο τα άκρα.

δείτε φωτογραφίες στο serressport.gr

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός : Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Ζιώγας, Πέτρου, Ψάλτης, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας (79′ Πτηνόπουλος), Ομπόσου

ΠΟ Τριγλίας : Βούρας, Ζώτος, Κουρέλλας, Πότσι, Καρτσαμπάς, Έππας, Ευθυμιάδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου, Ντούνγκα, Καλούδης

*ενημερώνονται οι αλλαγές

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected