Κατηγορίες
Αθλήματα

Τίτλος για την Παπαμιχαήλ στην Τσεχία

Ακόμα έναν τίτλο πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Frydek-Mistek της Τσεχίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παπαμιχαήλ και η Lea Boskovic κατέκτησαν τον τίτλο στο Frydek Mistek Open Cup, μετά τη νίκη τους στον τελικό επί των Oana Georgeta Simion και Julia Wachaczyk, με 6-3, 6-2.

Η 26χρονη Ελληνίδα και η συμπαίκτριά της από την Κροατία, κέρδισαν επίσης τις Τσέχες Tereza Krenkova και Barbora Pokorna με 6-3, 6-1 στον 1ο γύρο, καθώς και τις Viktoriia Dema (Ουκρανία) και Vlada Koval (Ρωσία) με 6-1, 6-1 στα προημιτελικά. Στα ημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Jesika Maleckova και Johana Markova από την Τσεχία, με walkover.

Αυτός ήταν ο 33ος τίτλος στα διπλά για την Παπαμιχαήλ, που έχει μια πολύ πλούσια τροπαιοθήκη. Συνολικά σε μονά και διπλά, έφτασε τους 47 τίτλους σε διοργανώσεις της ITF, καθώς έχει κερδίσει και 14 τίτλους στα μονά. Το 2019 έχει κατακτήσει 3 τίτλους στα μονά και 3 στα διπλά.

Η Δέσποινα πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία και στα μονά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων. Στον 1ο γύρο απέκλεισε την Τσέχα Johana Markova με 6-4, 6-4. Στον 2ο γύρο έχασε μόνο ένα game από την Τσέχα Karolina Kubanova, την οποία κέρδισε με 6-0, 6-1, ενώ στα προημιτελικά απέκλεισε τη Ρωσίδα Vlada Koval, με 7-5, 7-6 (2). Στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την προσπάθειά της, καθώς ηττήθηκε από την Γεωργιανή Ekaterina Gorgodze, Νο. 3 στο ταμπλό, με 6-0, 6-2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected