Κατηγορίες
Basket

Ανακοίνωση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια για τη διαιτησία του αγώνα στο Πολύκαστρο

Την ήττα γνώρισε στο Πολύκαστρο από τον τοπικό Εργόναθλο ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, στον πρώτο του επίσημο αγώνα για το Κύπελλο ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ωστόσο, η διοίκηση των “πρασίνων” είχαν πολλά παράπονα από τον δεύτερο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Κουβάτση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Σεβόμενοι τον θεσμό του κυπέλλου ΕΚΑΣΚΕΜ, του οποίου αποτελούμε τον τελευταίο κάτοχο, οφείλουμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας για την απόδοση του 2ου διαιτητή της αναμέτρησης, κ. Κουβάτση Κ. καθώς θεωρούμε ότι με τις αποφάσεις έκρινε την τύχη του αγώνα.

Πληροφορούμενοι από τους χθεσινούς μας αντιπάλους ότι πρόκειται μόλις για το δεύτερο παιχνίδι που διευθύνει θα θέλαμε καλοπροαίρετα και με την ταπεινότητα μας να του προτείνουμε, αν για την συνέχεια της σταδιοδρομίας του προτίθεται να προβαίνει μονίμως σε διψήφιο αριθμό λαθών, στο μέτρο του δυνατού να φροντίζει να τα ισομοιράζει και όχι να τα κατευθύνει μονομερώς και υπέρ της γηπεδούχου. Επίσης να του υπενθυμίσουμε ότι όταν τρεις αμυντικοί εφαρμόζουν σε κάποιον επιτιθέμενο όλες τις λαβές της ελευθέρας πάλης, σφυρίζεται φάουλ, ακόμη και αν πρόκειται για την τελευταία φάση και αυτή που ορίζει την οριστική έκβαση.

Εκφράζουμε τέλος την συμπάθεια μας στο πρόσωπο του καθώς εμείς μετακινούμενοι 60 χιλιόμετρα καταφέραμε να βρισκόμαστε στο γήπεδο μία ώρα προ της ενάρξεως. Ποιος ξέρει από που ταξίδεψε ο άνθρωπος και πρόλαβε στο τελευταίο λεπτό το jump-ball της αναμέτρησης;

Αρνούμαστε βεβαίως να υποθέσουμε ότι κάτι τέτοιο αποτελεί προϊόν έλλειψης σεβασμού προς το σύλλογο μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected