Super League 1

Με Τόλη Τερζή στην Τούμπα ο Άρης, τι σημαίνει η παρουσία Michael Oenning στο ματς με Παναθηναϊκό

Στην τεχνική ηγεσία του Άρη θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική ο Απόστολος Τερζής.

Όπως αναφέρει το metrosport, ο Ημαθιώτης τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του ντέρμπι με το Δικέφαλο για τον κόσμο των «κιτρίνων» και το υλικό που διαθέτει η ομάδα, οπότε είναι ο πλέον κατάλληλος για να την καθοδηγήσει στην εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Το σενάριο αυτό θα ισχύσει ακόμη και στην περίπτωση που ο Άρης ανακοινώσει νέο προπονητή μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Στο «Βικελίδης» ο Ενινγκ, όλα ανοιχτά για τον προπονητή!

Ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος βρίσκεται σε επαφές με τον Άρη τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport, βρέθηκε… διακριτικά στο «Κλ. Βικελίδης» και πήρε γεύση από την ομάδα, αλλά και τις εγκαταστάσεις.

Την Κυριακή τα είπε με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όσον αφορά το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, ωστόσο δεν προέκυψε κάτι οριστικό. Ο επικεφαλής της εταιρίας έχει τις δικές του σκέψεις, σχετικά με το ποιος θα ήθελε να έχει την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας, γι’ αυτό και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Η παρουσία, δηλαδή, του Ενινγκ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δε σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και το πρώτο φαβορί, για να αντικαταστήσει τον Σάββα Παντελίδη. Οπως έχουμε αναφέρει, ο Γερμανός χαίρει της εκτίμησης του Αγγελου Χαριστέα, αλλά ο Καρυπίδης δεν έχει πεισθεί απόλυτα, για το αν του δώσει το χρίσμα.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν με όσους προπονητές βρίσκονται στη λίστα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected