Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν ορίστηκε το Θύελλα Σαρακηνών – Άρης Παλαιοχωρίου, οδεύουμε σε ρεπό και άνευ αγώνα στον 2ο όμιλο

Ανακοινώθηκαν σήμερα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αναμετρήσεων της πρεμιέρας της Γ Εθνικής, ωστόσο στον 2ο όμιλο οι αγώνες που θα λάβουν χώρα την προσεχή Κυριακή (22/9) θα είναι στο σύνολο έξι.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του sportsup.gr, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων ενημερώθηκε μεν κατόπιν σχετικού εγγράφου πως ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν δύναται να αγωνιστεί (ΕΔΩ), επικαλούμενος οικονομικούς λόγους, ωστόσο δεν μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα που προέκυψε από την κλήρωση της 9ης Σεπτέμβρη.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος αναφέρει πως μετά την κλήρωση δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε αλλαγή και πως η περίπτωση του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου στον 1ο όμιλο είναι διαφορετική, καθώς δήλωσε αδυναμία πριν τη διαδικασία ανάδειξης του προγράμματος.

Μπορεί η λογική να επιτάσσει πως θα ήταν εύλογο η ομάδα που έχει ρεπό να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη που βάσει προγράμματος θα αγωνιζόταν κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν δύναται να προκύψει εκ της προκηρύξεως.

Οδηγούμαστε λοιπόν σε ένα πρωτάθλημα με δύο ρεπό, με εξαίρεση την ομάδα που θα αντιμετωπίζει τον Άρη Παλαιοχωρίου, η οποία και θα παίρνει τρεις βαθμούς στα χαρτιά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected