Κατηγορίες
Basket

Μία μεταγραφή και μία αποχώρηση από τη Νίκη Βόλου

Στο ρόστερ της Νίκης Βόλου ανήκει από σήμερα ο Αλέξανδρος Ακούνα, ο οποίος μετέχει από την αρχή της προετοιμασίας.

Ο 19χρονος Ελληνοχιλιανός είναι γεννημένος στον Βόλο, ενώ έχει παίξει αγωνιστεί στη Σουηδία και συγκεκριμένα στην Εσκιλστούνα.

Παράλληλα η Νίκη ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μανώλη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα παραμείνει στον Βόλο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Αλέξανδρο Acuna.

Ο 19χρονος Ελληνοχιλιανός αθλητής (1.95, SF-PF), είναι γεννημένος στον Βόλο, ενώ έχει παίξει μπάσκετ στην Σουηδία και συγκεκριμένα στην ESKILSTUNA BASKET.

Συμμετείχε στην ομάδα μας από την αρχή της προετοιμασίας, και έδειξε πολύ καλά στοιχεία κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του προπονητικού team και της διοίκησης.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!»

«Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μανώλη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για επαγγελματικούς λόγους δεν θα παραμείνει στην πόλη του Βόλου.

Τον συγχαίρουμε για την επαγγελματική του επιτυχία, του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία και τον ευχαριστούμε για το ήθος του και το πάθος με το οποίο αγωνίστηκε φορώντας την φανέλα της Νίκης Βόλου τα τελευταία 2 χρόνια.»