Ποδόσφαιρο Κόσμος

Παραλίγο το απόλυτο ρεκόρ η Σίτι! (vid)

Δεν κατέρριψε το απόλυτο ρεκόρ της Premier, League, αλλά με το ισοπεδωτικό 8-0 επί της Γουότφορντ, η Σίτι ξεπέρασε την δική της κορυφαία επίδοση, έχοντας δοκάρια και άπειρες ευκαιρίες. Νίκες για Σέφιλντ, Μπέρνλι.

Τον Μάρτιο του 1995 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διέλυε 9-0 την Ιπσουιτς και αυτή παραμένει έκτοτε η μεγαλύτερη διαφορά σε ματς της Premier League. Στη γειτονιά του Μάντσεστερ, τον Νοέμβριο του 2013 με θύμα τη Νόριτς, οι Γαλάζιοι είχαν φτάσει κοντά σε αυτό. Ωσπου τώρα βρέθηκαν ακριβώς ανάμεσα σε εκείνα τα σκορ. Κάνοντας τη Γουότφορντ να υποφέρει, σταμάτησαν στο 8-0, που είναι και η δική τους κορυφαία επίδοση στον θεσμό (σ.σ.: έχει νικήσει 10-1 τη Χάντερσφιλντ το 1987, αλλά εκτός Premier League).

Μόνο που το φοβερό σε αυτό το επίτευγμα, είναι ότι μοιάζει μικρό σε σχέση με την ισοπεδωτική εμφάνιση της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα. Εάν ο Αγουέρο κυρίως ήταν πιο προσεκτικός στα τελειώματά του και η μπάλα δεν σταματούσε τρεις φορές στο δοκάρι, η Σίτι θα είχε θέσει νέο ρεκόρ στην κατηγορία.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ (54′ Κανσέλο), Οταμέντι (63′ Ερικ Γκαρθία), Φερναντίνιο, Μεντί (45′ Ανχελίνο), Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Ντ. Σίλβα, Μαχρέζ, Μπ. Σίλβα, Αγουέρο

Γουότφορντ (Κίκε Σάντσεθ Φλόρες): Φόστερ, Ντόουσαν, Μαριάπα, Χολέμπας, Καπού, Ντουκουρέ, Φουλκιέ (33′ Περέιρα), Κλέβερλι, Ντεουλοφέου (77′ Γκρέι), Χιουζ (59′ Σαρ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected