Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Ακριβή ισοπαλία και πολλά γκολ σε αξιοπρεπείς τιμές

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, μπαίνουμε αισίως στο στοιχηματικό μας διήμερο με πλούσιες επιλογές, γεμάτο κουπόνι, που μας δείχνει σιγά σιγά ότι χειμωνιάζει. Άλλωστε, από τη Δευτέρα θα λέμε κι επίσημα “Καλό Φθινόπωρο”. Θα πρέπει φυσικά να τονίσουμε, ότι οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει τις διπλές υποχρεώσεις σε εγχώριες και διασυλλογικές διοργανώσεις και αυτό ίσως επηρεάσει την απόδοσή τους.

Τα προγνωστικά μας θα βασιστούν πάνω σε αυτό σε αυτό, θα ποντάρουμε σε φορμαρισμένες ομάδες και σε ομάδες που βγάζουν γκολ. Τρεις επιλογές έχουμε και πάμε να τις δούμε:

Λέστερ-Τότεναμ (14:30):

Ξεκινάμε με το Μεγάλο Νησί εκεί όπου η Λέστερ υποδέχεται την Τότεναμ. Η Τότεναμ αν και προηγήθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό την Τρίτη, ιδροκόπησε για να καταφέρει τελικά να πάρει την ισοπαλία. Ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες για μεγάλο διάστημα αλλά ο Ποκετίνο τους επιστράτευσε καθώς ήταν τέτοια η ανάγκη του ματς που δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς. Κρατά ως τώρα, αν και νωρίς την 5η θέση με 8 βαθμούς και την καλή της άμυνα. Οι Αλεπούδες από την άλλη, είναι ισόβαθμες, με πιο ισορροπημένη επίθεση και άμυνα σε 5 αγώνες. Δείχνουν πολύ καλό πρόσωπο, σκοράρουν σε κάθε ματς αλλά δέχονται κιόλας γκολ. Εντός δυνατή ομάδα εν αντιθέσει με την Τότεναμ που είναι κακή εκτός έδρας προς ώρας. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια τους gg και over 2.5 αλλά είμαστε πρόθυμοι να ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Χ στο 3.53 (Stoiximan).

Μάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ (17:00) :

Επιμένουμε στο Νησί και πάμε στο ματς της Σίτι, μιας ακόμη ομάδας που έπαιζε προχθές και ορίζεται σήμερα με την Γουότφορντ. Ένα ζευγάρι στο οποίο παραδοσιακά μπαίνουν πολλά γκολ, οι δύο ομάδες δίνουν θέαμα και σε αυτό θα ποντάρουμε κι εμείς. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι της Λίβερπουλ, προέρχονται από μία σκληρή ήττα από τη Νόριτς με 3-2, ένα αποτέλεσμα που αδικεί τη Νόριτς, η οποία έπαιξε εξαιρετικά. Η Γουότφορντ καίγεται για βαθμούς, είναι στην τελευταία θέση με 2 βαθμούς σε 5 αγώνες και πρέπει οπωσδήποτε να πιέσει και να σκοράρει. Η Σίτι θέλει οπωσδήποτε να κερδίσει, να μειώσει τη διαφορά και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Είναι τρομερά επιθετική και εφόσον έχει όρεξη, γκολ θα βγάλει και δη πολλά. Πάμε λοιπόν, στα πολλά γκολ και δεν ρισκάρουμε γκολ της Γουότφορντ. Over 3.5 στο 1.66 (Betshop).

Βέρντερ Βρέμης – Λειψία (19:30) :

Ολοκληρώνουμε τις επιλογές μας με το γερμανικό ματς της Βέρντερ που αντιμετωπίζει την εξαιρετική, ως τώρα, Λειψία. Η Λειψία τις πρώτες αγωνιστικές βρίσκεται πρώτη και αήττητη, πήρε ισοπαλία εντός από την Μπάγερν (1-1), απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο με την Μπενφίκα για την πρώτη αγωνιστική του Champions League και θέλει να συνεχίσει το σερί της. Ταίριαξε ο Νάγκελσμαν στον πάγκο της. Η Βέρντερ είναι μια ομάδα επιθετική, αφελής αμυντικά και μπορεί και να αναδείξει κάποιες αμυντικές αδυναμίες της αντιπάλου της και να δεχτεί γκολ. Άλλωστε, θα έχει αρκετές απουσίες.

Το ματς έχει gg μέσα, ξεκινάει από το 1-1 και μετά θα περιμένουμε, κατόπιν της πρότασής μας, ένα γκολ. Τέλος, και βάσει προϊστορίας, μέσα είμαστε. Πάμε λοιπόν, στον συνδυασμό. GG + over 2.5 στο 1.75 (Betshop). Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected