Κατηγορίες
Super League 1

Το τρομερό γκολ του Λιβάγια έλυσε τον “γόρδιο” δεσμό για την ΑΕΚ! (photos+βαθμολογία)

Ένα εξαιρετικό γκολ από τον Μάρκο Λιβάγια έμελε να είναι αρκετό για τον “δικέφαλο” που συνέχισε νικηφόρα και στο Αγρίνιο.

Η ΑΕΚ συνέχισε το σερί της με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο καθώς με πρωταγωνιστή τον Λιβάγια νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Με… υπογραφή Λιβάγια η ΑΕΚ πέτυχε την τρίτη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League, επικρατώντας στο Αγρίνιο 1-0 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Ο Κροάτης έκανε ένα εξαιρετικό β΄ ημίχρονο, αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα και τελικά πέτυχε στο 69΄ το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και άφησε τα «καναρίνια» στο «μηδέν».

Ο «Δικέφαλος» είχε ένα καλό πρώτο 20λεπτο, αλλά με εξαίρεση μια-δυο περιπτώσεις με τον Μάνταλο, δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογες φάσεις. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι και μάλιστα πέτυχαν ένα γκολ με τον Μοράρ στο 28΄, το οποίο όμως ακυρώθηκε, αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Το β΄ μέρος ανήκε στον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος έκανε άνω-κάτω την άμυνα του Παναιτωλικού. Μία φορά ο Κροάτης νικήθηκε από τον Κνετ (52΄), σε άλλες δύο περιπτώσεις αστόχησε από πλεονεκτική θέση (59΄, 62΄), αλλά τελικά έδωσε τη λύση στο 69΄, με δυνατό σουτ μετά από πάσα του Μάνταλου στην αντεπίθεση. Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά με εξαίρεση μία άστοχη κεφαλιά του Μαλή δεν κατόρθωσε να απειλήσει τον Μπάρκα, ενώ αντίθετα η ΑΕΚ είχε δοκάρι στο 86΄ σε κεφαλιά του Λιβάγια.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουίς Κάστρο): Κνετ, Μπάλμπι, Λουσέρο (76΄ Καββαδίας), Ταχάρ (82΄ Τσιγγάρας), Μαλής, Ντίας (87΄ Μπαϊροβιτς), Ντάλσιο, Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο, Κρίστισιτς (79΄ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Αλμπάνης (65΄ Γιακουμάκης), Μάνταλος (84΄ Χουλτ), Λιβάγια

δείτε φωτογραφίες στο onsports.gr

Η βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός 9
2 ΠΑΟΚ 9
3 ΑΕΚ 9
4 Ξάνθη 9
5 ΝΠΣ Βόλος 9
6 ΟΦΗ 7
7 Άρης 4
8 Αστέρας Τρ. 3
9 Ατρόμητος 2
10 Λαμία 2
11 ΑΕΛ 1
12 Παναθηναϊκός 1
13 Παναιτωλικός 0
14 Πανιώνιος -3
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected