Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Δύο μεγάλα ματς απόψε στο “Cafe στο ’90”!

Μία πολύ ενδιαφέρουσα αγωνιστική είναι η 4η για τη Super League 1, με δύο πολύ μεγάλους αγώνες να βρίσκονται στο σημερινό (22/9) πρόγραμμα.

Tο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ-Άρης) στις 18.30 και το αιώνιο ντέρμπι της Αθήνας (Παναθηναϊκός Ολυμπιακός) στις 20.30 είναι τα δύο πολύ σπουδαία ματς που προσφέρει απόψε το Cafe στο 90′, στον Σταυρό Ημαθίας!

Στο ΟΑΚΑ, οι δύο αντίπαλοι θέλουν ξεκάθαρα τη νίκη και δεν βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα. Το «τριφύλλι» θέλει να ξεφύγει από την πολύ αρνητική κατάσταση που έχει μπει, έχοντας μόλις έναν βαθμό, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει χωρίς καμία απώλεια.

Το αμέσως επόμενος παιχνίδι που και αυτό παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, είναι το ντέρμπι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη (18:30).

Ο πρωταθλητής και κυπελλούχος, θέλει να πάρει ακόμα μία νίκη και να μην επιτρέψει στους «ερυθρόλευκους» να ξεφύγουν, εφόσον πάρουν το ματς των «αιωνίων».

Ωστόσο και ο Άρης, θέλει σίγουρα το θετικό αποτέλεσμα, δείχνοντας ότι έχει αρχίσει και ανεβαίνει πολύ δυνατά για τη συνέχεια, κάτι που θέλει να το αποδείξει με τον πιο εμφατικό τρόπο.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

ΑΕΛ – Ξάνθη 15:00
ΠΑΟΚ – Άρης 18:30
Λαμία – Πανιώνιος 19:30
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 20.30

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected