Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στην τεχνική ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας ο Βασίλης Αργυρίου

Την πρόσληψη του Βασίλη Αργυρίου ανακοίνωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Λίγο μετά τον νικηφόρο αγώνα των “κυανόλευκων” επί του Ολυμπιακού Νάουσας, όπου ήταν και το πρώτο ματς με τον 53χρονο τεχνικό στον πάγκο, η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία της με τον νέο προπονητή.

Την περσινή χρονιά βρέθηκε στον πάγκο του ΦΑΣ Νάουσα, με τον οποίο διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής, ενώ τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο τόσο του Απόλλωνα Λάρισας όσο και της ΑΕΛ.

Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας του Αριστοτέλη Νάουσας.

Αναλυτικά :

“Ο πρόεδρος κ Ανδρέας Καλαιτζίδης και το Δ.Σ. του Μέγα Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές της Ημαθίας Βασίλη Αργυρίου.

Με γνώμονα το καλό της ομάδας και βάση το στόχο της ο Βασίλης Αργυρίου κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και μέ μεγάλη εμπειρία μιας και έχει καθήσει στον πάγκο μεγάλων ομάδων όπως ΑΕΛ, Απόλλων Λάρισας, Ναουσας κ.π.α αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες και σίγουρες λύσεις..

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχεται στον νέο προπονητή της ομάδας κ. Βασίλειο Αργυρίου καλή επιτυχία και ευχόμαστε να είναι αυτός που θα εκπληρώσει ένα από τα όνειρα του Μέγα!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected