Κατηγορίες
Γενικά

Έχασε μια θέση η Σάκκαρη – νέο ρεκόρ για Παπαμιχαήλ

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε μια θέση αυτή την εβδομάδα, αλλά παραμένει στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης. Για ακόμα μια φορά βελτίωσε το career high της η Δέσποινα Παπαμιχαήλ.

Η Σάκκαρη υποχώρησε στο Νο.28 της παγκόσμιας κατάταξης αυτή την εβδομάδα, μετά την υποχρεωτική απόφασή της να μην αγωνιστεί στο Korea Open της Σεούλ, εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον καρπό της.

Η 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία παραμένει πάντως σταθερά στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει αναχωρήσει ξανά για την ανατολική Ασία και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση την επόμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας στο πολύ μεγάλο τουρνουά του Πεκίνου, China Open.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε 4 θέσεις αυτή την εβδομάδα και υποχώρησε στο Νο.232, ενώ η Δέσποινα Παπαμιχαήλ συνεχίζει ακάθεκτη την ανοδική της πορεία, κερδίζοντας ακόμα 12 θέσεις. Στο Νο.263 του κόσμου βρίσκεται πλέον η 26χρονη Ελληνίδα, που διανύει μακράν την καλύτερη χρονιά της καριέρας της, έχοντας κερδίσει περισσότερες από 200 θέσεις μέσα στο καλοκαίρι.

Άνοδο σημείωσε και η Ελένη Κορδολαίμη, που άφησε πίσω της 13 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.589. Το Νο.1035 μοιράζονται οι Σαπφώ Σακελλαρίδη και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, στο Νο.1116 βρίσκεται η Ελένη Μτσεντλιτζέ και στο Νο.1266 η Άννα Αρκαδιανού, που συμπληρώνει τη λίστα με τις Ελληνίδες παίκτριες που βρίσκονται στην κατάταξη της WTΑ.

Οι Ελληνίδες στην παγκόσμια κατάταξη της WTA ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected