Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Έπιασε” κορυφή με Μπενζεμά η Ρεάλ, πάλι με γκολ του Νεϊμάρ η Παρί! (vids)

Δεν της πήγαινε αυτή η έδρα, δεν ήταν σε καλή κατάσταση, αλλά πήρε μεγάλο διπλό με το γκολ του Μπενζεμά στο 64′.

Οι Μαδριλένοι γνώριζαν πως έχουν γκελάρει τόσο η Ατλέτικο όσο και η Μπαρτσελόνα. Ήταν η ευκαιρία τους να πατήσουν κορυφή και το έκαναν πιάνοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Ρεάλ παρουσιάστηκε πιο σοβαρή από τα τελευταία της παιχνίδια. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει και από το ακόλουθο στατιστικό. Για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2016 δεν άφησε τον αντίπαλο να κάνει ούτε ένα σουτ προς τον στόχο.

Αντιθέτως εκείνη είχε ευκαιρίες. Θα μπορούσε να έχει προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το έκανε τότε, αλλά το τρίποντο ήρθε με την κεφαλιά του Μπενζεμά.

Συνθέσεις

ΣΕΒΙΛΛΗ: Βάτσλικ, Νάβας, Ντιέγκο Κάρλος, Καρίσο (81′ Νολίτο), Ρεγιλόν, Φερνάντο, Ζορντάν (70′ Τσιτσαρίτο), Μπανέγα, Οκάμπος, Βάσκες (52′ Τόρες), Ντε Γιονγκ.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μεντί, Κρος, Καζεμίρο, Χάμες (76′ Βαλβέρδε), Αζάρ (90′ Βάθκεθ), Μπέιλ, Μπενζεμά.

Πάλι με Νεϊμαρ η Παρί!

Ο Νεϊμάρ έδωσε ξανά τη λύση για την Παρί, χαρίζοντάς της τη νίκη με γκολάρα στο 87’! Τεσσάρα στην Σεντ Ετιέν η Ανζέ.

Η Παρί ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι με την Λυών. Και εκείνος που έδωσε τη λύση για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική ήταν ο Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή στο 87’, γύρισε με εντυπωσιακό τρόπο και έκανε το τελικό 0-1! Το ματς ήταν ανοιχτό από την αρχή μέχρι το τέλος, με τους λιονέ να συνεχίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα και τον Νεϊμάρ να δείχνει ότι μπορεί να γίνει επιτέλους ο ηγέτης των Παριζιάνων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected