Κατηγορίες
Αθλήματα

Επική συνέντευξη τύπου : Ο εκνευρισμός του McEnroe και η…μπύρα του Κύργιου! (vid)

Τι συμβαίνει όταν συμμετέχουν στην ίδια συνέντευξη οι Νικ Κύργιος και John McEnroe; Ο εκνευρισμός του McEnroe και η… μπύρα του Κύργιου!

Η Team World ηττήθηκε για 3η διαδοχική φορά από την Team Europe στο Laver Cup της Γενεύης και η κοινή συνέντευξη Τύπου της ομάδας στο κλείσιμο της διοργάνωσης, δεν ήταν μια συνηθισμένη συνέντευξη.

Όπως αναφέρει το tennisnews, στην αίθουσα υπήρξε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και μετά από μια μεγάλη ερώτηση δημοσιογράφου, ο McEnroe απάντησε: “Ακούγεσαι σα να έχεις γράψει ήδη το άρθρο”, προκαλώντας τα γέλια του Κύργιου: “Η πιο ηλίθια ερώτηση που άκουσα ποτέ μου”, είπε στη συνέχεια ο Ελληνοαυστραλός.

Ο Κύργιος δεν έπαιξε την τελευταία μέρα του τουρνουά, εξαιτίας ενός τραυματισμού στην κλείδα. Ο αντίπαλός του, Rafael Nadal, επίσης δεν αγωνίστηκε, δηλώνοντας από το πρωί πως είχε ενοχλήσεις στον καρπό του. Επομένως ο αγώνας έγινε ανάμεσα στον Taylor Fritz και στον Dominic Thiem αντίστοιχα.

Ο Fritz κέρδισε αυτό το ματς και όταν ρωτήθηκε για τον τραυματισμό του, ο Κύργιος δεν απάντησε αμέσα. Πρώτα άδειασε ένα μπουκάλι μπύρας!

“Ένιωσα ενοχλήσεις από την προηγούμενη εβδομάδα και υποθέτω ο αγώνας μου το Σάββατο άσκησε μεγάλη πίεση στο σώμα μου”, απάντησε μόλις τελείωσε τη μπύρα ο 24χρονος.

“Πιθανότατα ήταν καλό. Ο Fritzy είναι καλός μου φίλος και τον στηρίζω. Ήταν μια απ’ αυτές τις στιγμές μου που θα θυμάται για το υπόλοιπο της καριέρας του. Μπήκε ξαφνικά στην 3η μέρα του Laver Cup και εγώ, ο John (Isner), o (Denis) Shapovalov, όλοι όσοι έχουμε παίξει ξανά στο Laver Cup, ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι αυτό. Τα πήγε εξαιρετικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτόν”, πρόσθεσε ο Κύργιος.

Λίγο αργότερα, ένας δημοσιογράφος έκανε μια ερώτηση σχετική με τον εκρηκτικό χαρακτήρα του McEnroe και ο Αμερικανός του απάντησε με αρκετή επιθετικότητα.

“Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εδώ. Μη με ρωτάτε αυτές τις γαμ*** ερωτήσεις. Αν δεν σας πειράζει. Η πρώτη ερώτηση που μου είχες κάνει νομίζω ήταν στην Μπολόνια το 1978. Ρώτα και κανέναν άλλον τίποτα”, είπε φανερά εκνευρισμένος ο κάτοχος 7 Grand Slam τίτλων, που σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης δεν είχε και την καλύτερη διάθεση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected