Διάφορα - Συνεργάτες

Αναδείξτε τα προσόντα σας, εμπλουτίστε τις γνώσεις σας, εξασφαλίστε ευκαιρίες εργασίας

Πως μπορώ να αξιοποιήσω το πτυχίο μου;

Το φαινόμενο του να παραμένει κάποιος πτυχιούχος ακόμα και μετά από συνεχόμενα έτη ακαδημαϊκής, δαπανηρής και εξουθενωτικής πορείας άνεργος ανέρχεται πλέον όχι μόνο σε συχνό αλλά και σε μερικώς δεδομένο φαινόμενο. Ωστόσο, για έναν απόφοιτο που επιθυμεί να βρει μια λύση απασχόλησης ή και να διεκδικήσει μία νέα θέση εργασίας υπάρχει η λύση απασχόλησης σε δομές εκπαίδευσης ενηλίκων. Αυτό σημαίνει ότι μία λύση σταδιοδρομίας, ή και παράλληλης εργασίας, είναι η δυνατότητα που έχει ένας πτυχιούχος να διδάξει το αντικείμενό του σε άλλους ενήλικες.

Πως μπορώ να προσληφθώ στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστεί κάποιος εκπαιδευτής ως εκπαιδευτής ενηλίκων είναι να έχετε ενταχθεί στο επίσημο μητρώο εκπαιδευτών του ΕΟΠΠΕΠ. Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενου σεμιναρίου έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε απευθείας στις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ (Ν. 4386/16 Άρθρο 67). Δείτε εδώ πως μπορείτε να ενταχθείτε.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Education, υλοποιεί σε κύκλους το εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενο πρόγραμμα κατάρτισης που οδηγεί στις εξετάσεις πιστοποίησης εκπαιδευτικής επάρκειας του ΕΟΠΠΕΠ, με τίτλο: ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ (Απευθείας συμμετοχή σε εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ).

Έναρξη νέου τμήματος 1/10/2019

Δηλώστε συμμετοχή στο νέο τμήμα, συμπληρώνοντας την αίτηση.

 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤ 2019.

Επιπλέον, στις δομές εκπαίδευσης ενηλίκων μοριοδοτούνται οι επιμορφώσεις. Παρακολουθώντας οπότε μία ή και συνδυασμό από επιμορφώσεις μπορείτε αθροιστικά να συγκεντρώσετε περισσότερα μόρια και να διεκδικήσετε θέσεις εργασίας εκπαιδευτικών σε προκηρύξεις που ανακοινώνονται. Δείτε όλους τους θεματικούς τίτλους των εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενων σεμιναρίων εδώ.

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ / 16/9-4/10 / Συμπληρώστε την αίτηση ενδιαφέροντος,εδώ.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (&ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ) ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η πιστοποίηση πληροφορικής είναι απαραίτητη για οποιονδήποτε σύγχρονο και ενεργό πολίτη, καθώς η ανάγκη ενίσχυσης των γνώσεων της πληροφορικής για τη μαθητική, τη φοιτητική και τη επαγγελματική ζωή είναι απαραίτητες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΕΔΩ.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, παρέχουμε το δικαίωμα για ΔΩΡΕΑΝ εξ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας. Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΕΔΩ.

 

Ας μείνουμε σε επαφή!

EASY EDUCATION / Phone: 23111 10186
info@easy-education.gr / www.easy-education.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected