Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πέρασε με ανατροπή από τη Νάξο ο Πλατανιάς

Την πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Πλατανιάς, που επικράτησε με 2-1 στη Νάξο του Πανθηραϊκού.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η ομάδα του Γιάννη Τάτση αιφνιδιάστηκε όταν στο 26ο λεπτό ο Μαναριώτης σκόραρε για τον Πανθηραϊκό, αλλά σε ένα καίριο σημείο του αγώνα και λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου -στο χρόνο των καθυστερήσεων συγκεκριμένα- κατάφερε να ισοφαρίσει χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λουκίνα, πέναλτι που προέκυψε όταν η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Μπιρμπίλι.

Η χαριστική βολή τους γηπεδούχους που βρέθηκαν να παίζουν -μαζί με αυτό με τον Πλατανιά- τέσσερα παιχνίδια στη διοργάνωση αφού ξεκίνησαν από την πρώτη φάση, δόθηκε στο 75ο λεπτό από το κοντινό πλασέ του Λουκίνα μετά το γύρισμα από τον Ρεθυθόπουλο και το πρώτο σουτ του Καραγκούνη, με την μπάλα να κοντράρει.

Ο Πλατανιάς ξεκινά, λοιπόν, με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν και παρότι το παιχνίδι είχε δυσκολίες καταφέρνει να κερδίσει και στρέφει πλέον το ενδιαφέρον του στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός (Γιάννης Σιλεβίστας): Ντούνης, Λαμπρόπουλος, Μπιρμπίλι, Χούσα (68′ Κόντι), Τσόπελας, Παληγεώργος, Λούκα (82′ Νομικός), Φουάσης (55′ Κορέτα), Σεΐτι, Περιάλης, Μαναριώτης.

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος, Πουρζιτίδης, Σάαντο, Μάικιτς (64′ Παπαδόπουλος), Μποσέτι, Καραγκούνης, Παπουτσογιαννόπουλος (85′ Πασχαλίδης), Νίλι, Λεϊρία, Λουκίνας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected