Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Τα ματς του Άρη και του Ολυμπιακού απόψε στο “Barok” Coffee-Bar

Με τρία αρκετά δυνατά παιχνίδια, ανοίγει η αυλαία για την 5η αγωνιστική της Super League 1, που μας… προθερμαίνουν για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μια ακόμη ποδοσφαιρική βραδιά η αποψινή, μια ακόμη ευκαιρία για τους ποδοσφαιρόφιλους να σπεύσουν στο “Barok” Coffee-Bar (Μερκουρίου Καρακωστή στη πιάτσα των ταξί) για να απολαύσουν τους σημερινής αγώνες!

Αρχικά, ο Άρης στις 17:15 υποδέχεται στο γήπεδο την ΑΕΛ και θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, μετά τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού και την ισοπαλία με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα, στις 19:00, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναιτωλικό, με τις δύο ομάδες να θέλουν διακαώς τη νίκη.

Οι «μονομάχοι» έχουν αρχίσει πολύ άσχημα την πορεία τους και επιζητούν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ηρεμήσουν και να κοιτάξουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη σιγουριά.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, ο Ολυμπιακός στις 19:30, τίθεται αντιμέτωπος με τη Λαμία και θέλει μετά την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό, να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, προκειμένου να ξεκουράσει τους παίκτες που έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους.

Το πρόγραμμα της ημέρας

17:15 Άρης – ΑΕΛ
19:00 Ατρόμητος – Παναιτωλικός
19:30 Ολυμπιακός – Λαμία

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected