Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τέσσερις μεταγραφές ο ΑΟΝΑ!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, στην προσπάθεια που κάνει φέτος για την παραμονή στη Γ Εθνική.

Η ομάδα της Εύβοιας ανακοίνωσε την προσθήκη του Κώστα Κάραλη (24 ετών, ακραίος αμυντικός) από τον Αμβρυσσέα Διστόμου (πριν σε Αστέρα Βλαχιώτη, Καλαμάτα, ΑΕ Ερμιονίδας, ΑΟ Θήβα και Παναιτωλικό U17), του Βαγγέλη Πατερίτσα (27/03/1999, αμυντικός) από τον ΑΟ Χαλκίς, του Εμιλιάνο Ράντζα (22/05/1996, τερματοφύλακας) από τον ΑΣ Ρόδου (παλαιότερα σε Παναργειακό, ΑΠΕ Λαγκαδά) και του Γιάννη Κουτρόπουλου (13/07/2001, ακραίος αμυντικός) από τον Παναιγιάλειο.

Αναλυτικά :

“Συμφωνία συνεργασίας/μεταγραφής με τους ποδοσφαιριστές Κάραλης Κώστα, Πατερίτσα Βαγγέλη, Ράντζα Εμιλιάνο και Κουτρόπουλο Γιάννη για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019-2020.

Ο Κώστας Κάραλης αγωνίζεται στην θέση αριστερά της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του Αμβρυσσέα Διστόμου στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις ομάδες των ΑΟ Θήβας, Ένωση Ερμιονίδας, Καλαμάτας, Αστέρα Βλαχιώτη καθώς επίσης έχει αγωνιστεί με την ομάδα του Παναιτωλικού στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Πατερίτσας αγωνίζεται στις θέσεις του κέντρου και της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα του ΑΟ Χαλκίς και στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί και με την ομάδα του Αστέρα Βατώντα.

Ο Εμιλιάνο Ράντζα αγωνίζεται στην θέση του τερματοφύλακα και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε επιτυχώς με την ομάδα της Ρόδου, έχει αγωνιστεί επίσης στην μέχρι τώρα καριέρα του στις ομάδες του Λαγκαδά και Παναργειακού.

Ο Γιάννης Κουτρόπουλος αγωνίζεται στη θέση δεξιά της άμυνας και την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Παναιγιάλειου καθώς επίσης και στις ακαδημίες (Κ19, Κ15) της ομώνυμης ομάδας.

Tους ευχόμαστε όλους υγεία, δύναμη και με το ίδιο πάθος με αγάπη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την νέα χρονιά με επιτυχίες, αγωνιστικότητα και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που τους έχουν τεθεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P