Κατηγορίες
Αθλήματα

Τσιτσιπάς: “Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω”

Δυσκολία με την αναπνοή του φάνηκε να αντιμετωπίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του στο Zhuhai Championships, γνωστοποιώντας το πρόβλημα σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά την αναγκαστική αποχώρηση του από τον αγώνα.

“Λυπάμαι πάρα πολύ για τους φιλάθλους που ήρθαν να παρακολουθήσουν τον αγώνα απόψε στην Zhuhai. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο δυνατό, αλλά δυστυχώς αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, καθώς δυσκολευόμουν να αναπνεύσω στο γήπεδο.”

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, μετά το τέλος της αναμέτρησης στον 2ο γύρο του Zhuhai Championships απέναντι στον Adrian Mannarino, όπου αναγκάστηκε να εγκαταλήψει λίγο πριν την έναρξη του 3ου σετ (6-3, 7-5).

Έπειτα από επικοινωνία που είχε το tennisnews.gr με την ομάδα του Έλληνα πρωταθλητή, ενημερωθήκαμε πως η κατάσταση δεν διατρέχει καμία ανησυχία, απλά θα χρειαστεί λίγες ημέρες ξεκούρασης, εν όψη της δύσκολης συνέχειας.

Πλέον ο Τσιτσιπάς, εκτός απρόοπτου, θα επικεντρωθεί στο China Open του Πεκίνου της ερχόμενης εβδομάδας, στο οποίο θα συμμετέχει ως Νο.3 του ταμπλό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m very sorry to all the fans who came to see me play yesterday in Zhuhai. I was trying my best but unfortunately I had to retire as I was struggling to breathe out on court. Thank you to everyone in Zhuhai and sorry I couldn’t make it all the way. @zhuhaichampionships | #zhuhaichampionships2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Tsitsipas (@stefanostsitsipas98) στις

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected