Κατηγορίες
Super League 2

Εύκολο απόγευμα για τα Χανιά

Αφήνοντας πίσω τους την κακή εικόνα στην Καβάλα τα Χανιά με πρωταγωνιστές τους Λεοζίνιο και Κουσκουνά έφτασαν σε θρίαμβο στην Καλαμαριά απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου (4-0).

Τα Χανιά μπήκαν ορεξάτα στο παιχνίδι και έφτασαν αρκετές φορές στην περιοχή του Πολίτη. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 3′ με την προβολή του Πάνου να καταλήγει άουτ, ένα λεπτό μετά την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Αρναρέλλη. Στο 15′ υπήρξε νέα απειλή από ωραία ομαδική συνεργασία που κατέληξε σε ευκαιρία με τον Πάνο.

Μετά το 30′ τα Χανιά έδωσαν… δικαιώματα στον Απόλλωνα και χρειάστηκε ο Κουτζαβασίλης να επέμβει σε δύο περιπτώσεις και να αρνηθεί το γκολ στον Ολαϊτάν, στο 37′ και στο 41′.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Λεοζίνιο “ομόρφυνε” το παιχνίδι των Χανίων και με αυτόν μέσα άρχισε η… παράσταση. Από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν τα τρία γκολ.

Στο 51′ από σέντρα του ο Κουσκουνάς γύρισε την μπάλα για τον Πάνο που σκόραρε με κεφαλιά. Στο 58′ με φάουλ ο Λεοζίνιο έκανε το 0-2 και ένα λεπτό μετά ο Κουσκουνά από πάσα του έκανε με σουτ το 0-3. Το 0-4 πέτυχε στο 68′ ο Κουσκουνάς με πλασέ από πάσα του Αρναρέλλη.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Λουφάκης (70′ Καλαϊτζίδης), Πουρτουλίδης (63′ Δόρης), Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν.

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Σωτηράκος, Πάνος, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Ουνγιαλίδης (64′ Παπαχρήστος), Αρναρέλλης, Κουσκουνάς (75′ Δημητριάδης), Τζιώρας (46′ Λεοζίνιο).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected