Super League 1

ΠΑΟΚ έβαζε, ΑΕΚ απαντούσε στο ΟΑΚΑ! (βαθμολογία)

Σε ένα πολύ “χορταστικό” ματς, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 και έδωσαν την ευκαιρία σε Ολυμπιακό και Ξάνθη να βρεθούν στις δύο πρώτες θέσεις. Πλούσιο το θέαμα, πρωταγωνιστής (και) το VAR!

Νικητής δεν προέκυψε στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά σίγουρα κερδισμένο βγήκε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να μετατρέψει την υπεροχή του σε σαφές προβάδισμα. Η Ένωση έδειξε ψυχή και αντέδρασε δύο φορές στα γκολ του Σφιντέρσκι και πάλεψε ως το τέλος για τη νίκη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» διατήρησε το αήττητο, αλλά για δεύτερη αγωνιστική δεν νίκησε, ενώ πάλι δέχτηκε δύο γκολ. Η ΑΕΚ κατάφερε να αντέξει στην πίεση και ισοφάρισε δύο φορές, αποφεύγοντας την ήττα, ενώ ευχαρίστησε με την εικόνα της στο δεύτερο ημίχρονο τον κόσμο της.

Μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα ξεκίνησε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, παρουσία 50.000 θεατών. Η ΑΕΚ στα πρώτα λεπτά ξεκίνησε πιο ορεξάτα, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε στροφές και έγινε απειλητικός και με τον ταχύτατο Λημνιό, δημιούργησε πολλά προβλήματα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Άμπελ Φερέιρα εμφανίστηκε πιο διαβασμένος και αιφνιδίασε τον Νίκο Κωστένογλου, τόσο με το 4-4-1-1, όσο και με τον ταχύτατο τρόπο ανάπτυξης.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Παουλίνιο (46’ Ντέλετιτς), Λόπες, Γαλανόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (86’ Κλωναρίδης), Αλμπάνης (46’ Γιακουμάκης), Λιβάγια.

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Ντούγκλας Αουγκούστο, Καντουρί, Λημνιός (77’ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (88’ Μαουρίσιο), Σφιντέρσκι (66’ Άκπομ).

Η βαθμολογία

Β
1 Ολυμπιακός 13
2 Ξάνθη 12
3 ΠΑΟΚ 11
4 ΟΦΗ 10
5 ΑΕΚ 10
6 ΝΠΣ Βόλος 9
7 ΑΕΛ 7
8 Άρης 5
9 Ατρόμητος 5
10 Παναθηναϊκός 5
11 Αστέρας Τρ. 3
12 Λαμία 3
13 Παναιτωλικός 0
14 Πανιώνιος -2
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected