Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρώτο τρίποντο για τον ΑΟΑΝ!

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

Εύκολο απόγευμα για τον ΑΟ Αγίου Νικολάου όπου επικράτησε της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ με 3-1.

Πολύ καλό πρόσωπο παρουσίασε η ομάδα του Αγίου Νικολάου στο πρώτο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, όπου και επιβλήθηκε της ομάδας των Χανίων με 3-1.

Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, καταφέρνοντας να προηγηθούν με τον Μαρκάκη μόλις στο 10ο λεπτό. Ο Μαρκάκης βγήκε σε τετ α τετ με τον Βλαχάκη και με πλασέ έκανε το 1-0 ενώ λίγα λεπτά αργότερα (23’) ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα των δύο ομάδων δεν άλλαξε, με εξαίρεση την καλή εμφάνιση του ΣΥΝΚΑ μεταξύ 73’ και 90’ όπου και κατάφερε να μειώσει στην εκπνοή του αγώνα με τον Κόλα, έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας του ΑΟΑΝ. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Τσάγκας, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων εξέφρασαν έντονα τη δυσαρέσκειά τους στον διαιτητή, κ. Μανδαλενάκη, ο οποίος και απέβαλε ένα ποδοσφαιριστή από κάθε ομάδα. Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος αντικρίζοντας δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Γεωργούλης για επικίνδυνο μαρκάρισμα, ενώ στο 85ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα έφυγε εκτός αγωνιστικού χώρου ο Μαρκάκης για τράβηγμα φανέλας ποδοσφαιριστή του ΣΥΝΚΑ.

Το φίλμ του αγώνα:
8’ Σουτ του Μαρκάκη από τη γραμμή της περιοχής πάνω στην κίνηση, κόρνερ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καλογιαννίδης, ο Σγουρός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
10’ 1-0 για τον ΑΟΑΝ με τον Μαρκάκη που βγήκε σε τετ α τετ με τον Βλαχάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
18’ Σέντρα του Κόλα από δεξιά για τον Βεστάκη που έπιασε την κεφαλιά, όμως ο Σκάρπος μπλόκαρε σταθερά.
23’ Πάσα με κεφαλιά του Πιθαρούλη και ο Θεοδωρίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0.
29’ Απίστευτη ευκαιρία για τον ΑΟΑΝ να κάνει το 3-0 με τον Καλογιαννίδη να προσπαθεί να κάνει ψαλιδάκι μέσα στην περιοχή και τους αμυντικούς του ΣΥΝΚΑ τελικά να απομακρύνουν.
30’ ΚΟΚΚΙΝΗ για το ΣΥΝΚΑ στον Γεωργούλη, ο οποίος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
36’ Ακυρωθέν γκολ για τον ΑΟΑΝ, προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.
41’ Εκτέλεση κόρνερ του Κόλα, κεφαλιά μέσα από την περιοχή του Τσίτα, ο Σκάρπος μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια.
45’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποτωνάκη, ο Σκάρπος μπλοκάρει σταθερά.
59’ Φάση διαρκείας στην περιοχή του Βλαχάκη, με τους αμυντικούς του ΣΥΝΚΑ να απομακρύνουν όπως όπως στη γραμμή. Η φάση όμως ακυρώνεται καθώς υπάρχει υπόδειξη για οφσάιντ.
61’ Τετ α τετ του Καλογιαννίδη που βρήκε χώρο να σουτάρει, όμως η μπάλα πήγε ψηλά άουτ.
69’ Σουτ του Μουζιούρα από τη γραμμή της περιοχής, ο Βλαχάκης μπλοκάρει εύκολα.
73’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μποτωνάκη, ο Σκάρπος μπλόκαρε σταθερά.
77’ Κούρσα του Κόλα από την αριστερή πλευρά όπου επιχείρησε και το σουτ από τη γραμμή της περιοχής, όμως ο Σκάρπος μπλόκαρε σταθερά.
85’ ΚΟΚΚΙΝΗ για τον ΑΟΑΝ στον Μαρκάκη για τράβηγμα σε ποδοσφαιριστή του ΣΥΝΚΑ.
87’ Γέμισμα από φάουλ του Βαρδάκη, ο Σκάρπος μπλοκάρει με αστάθεια, νέα προσπάθεια από τον Λάμτσε, όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
90’ Μείωσε το ΣΥΝΚΑ με τον Κόλα έπειτα από ασυνεννοησία της άμυνας του ΑΟΑΝ.
92’ 3-1 ο Τσάνγκας με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Συνθέσεις

ΑΟΑΝ (Κ. Κιάσσος): Σκάρπος, Πολίτης, Ζέλιος, Σγουρός, Μπλούκας (41’ Κουρίνος), Μουζιούρας (89’ Πάγια), Καλογιαννίδης (68’ Τσάνγκας), Μαρκάκης, Θεοδωρίδης, Τσανάι, Πιθαρούλης (63’ Μουτσάι).

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ (Α. Θέμελης): Βλαχάκης, Λάμτσε, Μωυσίδης, Μαζιώτης, Βεστάκης (63’ Βασιλάκης), Μποτωνάκης, Αργυρουδάκης, Σίνγκ (46’ Μαθιουδάκης), Γεωργούλης, Τσίτας (80’ Βαρδάκης), Κόλα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected