Κατηγορίες
Super League 1

Σπουδαία εμφάνιση και τρία γκολ ο ΟΦΗ!

Μια ομάδα – υπόδειγμα ο ΟΦΗ που βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κέρδισε και τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 δείχνοντας ότι έχει τα πάντα για να πάει ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα.

Με ένα καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, δείχνοντας τα στοιχεία της μεγάλης ομάδας που χαρακτηρίζει, ο ΟΦΗ “πάτησε” τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 δίνοντας μια μοναδική παράσταση στο δεύτερο 45λεπτο ενώ μόνο από την αστοχία των παικτών του Σίμου το σκορ δεν πήρε τεράστιες διαστάσεις για τον Αστέρα.

Ο Σίμος έκανε την κίνηση του αγώνα όταν πέρασε στο παιχνίδι τον Αντίλ Ναμπί και ο Άγγλος με δύο ασίστ “ξεκλείδωσε” την ανασταλτική λειτουργία του Αστέρα οδηγώντας τον ΟΦΗ στην τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και πλέον βάζει πλώρη για ψηλότερα.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σεμέντο στο 4ο λεπτό όταν μετά από ατομική προσπάθεια σούταρε, όμως ο Παπαδόπουλος και το δοκάρι στέρησαν από τον ΟΦΗ το γκολ.

Μετά το 15ο λεπτό ο Αστέρας πήρε τα πάνω του μέσα στο γήπεδο κράτησε μακριά από την περιοχή του τον ΟΦΗ και σιγά σιγά έπαιρνε χώρο στο κέντρο. Μάλιστα στο 21ο λεπτό ο Μαρτίνεθ βγήκε απέναντι από τον Σωτηρίου, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ έδιωξε με τα πόδια.

Από το 30ο λεπτό και μετά ο ΟΦΗ πήρε και πάλι το παιχνίδι στα μέτρα του χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Φιγκειρέντο να σημαδεύει το δοκάρι σε κεφαλιά και στην επαναφορά ο Νέιρα από την μικρή περιοχή πλάσαρε με τον Παπαδόπουλο να βγάζει.

Από εκεί και μετά δεν είχε άλλη φάση το ματς και έτσι το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη ο ΟΦΗ μπήκε πάλι με τον ίδιο ρυθμό χάνοντας δύο ευκαιρίες με τον Σεμέντο, όμως τα σουτ του πέρασαν ψηλά άουτ.

Κόντρα στην ροή της αναμέτρησης ο Αστέρας σε μια παράξενη φάση βγήκε στην κόντρα επίθεση και ο Λουίζ Φερνάντεζ να πλασάρει τον Σωτηρίου κάνοντας το 1-0.

Ο ΟΦΗ ωστόσο απάντησε αμέσως και αφού πρώτα απείλησε με το σουτ του Ναμπί, ο Φιγκειρέντο με προβολή στο 56ο λεπτό έκανε το 1-1. Ο ΟΦΗ από το 60ο λεπτό έπαιζε με παίκτη παραπάνω αφού ο Ιγκλέσιας δέχτηκε δεύτερη κάρτα σε φάουλ πάνω στον Κοροβέση.

Οι παίκτες του Γιώργου Σίμου εκμεταλλεύτηκαν το πλεονέκτημα και έφεραν τούμπα το ματς με ένα γκολ ποίημα!

Πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο ΟΦΗ έφυγε στην κόντρα επίθεση με τον Σεμέντο έδωσε στο Ναμπί και αυτός με μαγική πάσα με ταγκουνάκι βρήκε τον Νέιρα ο οποίος έκανε προσποίηση και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Το παιχνίδι άλλαξε εντελώς μετά την αποβολή του Ιγκλέσιας με τον ΟΦΗ να έχει περιορίσει τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο και οι φιλοξενούμενοι να αμύνονται μαζικά. Στο 87′ ο Σεμέντο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Νέιρα έδωσε για τον Πορτογάλο που με άψογο πλασέ έκανε το 3-1.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Νάστος, Νέιρα, Σεμέντο, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο (88′ Μάνος), Βαζ (53′ Ναμπί), Μεγιάδο (71′ Κουτρουμπής), Κοροβέσης

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ, Βαλιέντε, Πασαλίδης (53′ Αντζουλάς), Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα (65′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Λουίζ Φερνάντεζ (75′ Μπαράλες), Μαρκ Φερνάντεθ, Ιγκλέσιας

*με στοιχεία από το gentikoule.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected