Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΑΟ Σελλάνων : “Θαύμα… Θα γίνονται πέναλτι και θα είναι σαν να μην γίνονται!»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Σελλάνων με την οποία καταφέρεται στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα με τον Θησέα Αγριάς (2-2).

Αναλυτικά :

“Υπήρξαν στιγμές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όπου είχαμε τις αφορμές να αναφερθούμε σε διαιτητικές αποφάσεις εναντίον της ομάδας μας, αλλά δεν το πράξαμε.

Ούτε οι φωνές μας αρέσουν, ούτε οι άναρθρες κραυγές, ούτε θέλουμε να δυναμιτίζουμε το κλίμα.

Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν οι ιθύνοντες της διαιτησίας το ότι δεν μιλάμε, δεν σημαίνει ότι δεν βλέπουμε. Και μαζί με εμάς, βλέπει και ο κόσμος.

Ολοι μας λοιπόν είδαμε την διαιτησία του Σωτήρη Πέτσα από το Σύνδεσμο Τρικάλων στον αγώνα ΑΟ Σελλάνων – Θησέας Αγριάς.

Φαίνεται πως η σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας μας στη Γ΄ Εθνική κάποιους ενοχλεί ή ακόμη και τους προκαλεί. Δυσκολεύονται να δεχτούν πως ο ΑΟ Σελλάνων, σε συνδυασμό με την τιτάνια προσπάθεια του ΔΣ αλλά και ολόκληρης της περιοχής, δημιούργησε μια ομάδα κόσμημα που αποσπά διαρκώς θετικά σχόλια τόσο για την αγωνιστική της παρουσία όσο και για το ήθος της.

Σε αυτούς που «δυσκολεύονται» συμπεριλαμβάνεται και ο αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα της Κυριακής . Εκλεισε τα μάτια σε τέσσερις κλασσικές περιπτώσεις πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Και αν στις τρεις πρώτες θα μπορούσε κάποιος –έστω και δύσκολα- να αναζητήσει «ψήγματα» ανθρώπινου λάθους, στην τελευταία, την ανατροπή του Τζέκου στο 65’ λεπτό (το σκορ 1-2), ο διαιτητής κατάφερε να εκπλήξει ακόμη και τους φιλοξενούμενους! Ο ορισμός του πέναλτι και η αποβολή μετατράπηκε σε «παίζετε»… Φυσικά, ανθρώπινο λάθος επαναλαμβανόμενο –και μάλιστα μονόπλευρα- παύει να είναι ανθρώπινο λάθος.

Ο διαιτητής πέρασε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το μήνυμα: «Σήμερα δεν πρέπει να κερδίσετε, ακόμα και αν χρειαστούν… θαύματα. Θα γίνονται πέναλτι και θα είναι σαν να μην γίνονται!!!»

Ακόμη και μετά την ισοφάριση – την οποία προσπάθησε να αποτρέψει –σφύριξε τη λήξη δυο λεπτά νωρίτερα προς αποφυγήν «ατυχήματος».

Είναι λυπηρό δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο να το απαξιώνουν τέτοιες διαιτησίες και να προκαλούν – εκτός του εκνευρισμού στον κόσμο – στο συμπεράσματα ότι κάθε άλλο παρά διανύουμε περίοδο εξυγίανσης.

Ο ΑΟ Σελλάνων είναι ένα δυναμικό σωματείο. Δεν ζητά σεβασμό, ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ. Το λέμε τώρα για να είμαστε ξεκάθαροι για τη συνέχεια.”

  • Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected