Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ολυμπιακός : Έμεινε με 10 παίκτες και “κατέρρευσε” στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός κρατούσε για μία ώρα τη νίκη στο Βελιγράδι, ωστόσο στο τέλος γνώρισε την ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι “ερυθρόλευκοι” δέχθηκε τρία γκολ μέσα σε 30 λεπτά μετά την ανόητη αποβολή του Μπενζιά και πλέον με ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Ολυμπιακός μετά την εικόνα που είχε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League κόντρα στην Τότεναμ αλλά και με το καλό σερί που «έτρεχε» γενικότερα τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, με εξαίρεση το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πήγε στο Βελιγράδι όχι απλά για να πάρει «κεφάλι» στο κόλπο για την 3η θέση του ομίλου αλλά και για να έχει ακόμα μια «ζαριά» ως και για την πρόκριση. Ειδικότερα όσο η Τότεναμ διασυρόταν από τη Μπάγερν μέσα στο Λονδίνο, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπορούσε στο τέλος της βραδιάς να είναι ακόμα και δεύτερη.

Το ενδεχόμενο αυτό ισχυροποιήθηκε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν οι «ερυθρόλευκοι» πήραν προβάδισμα από την προσπάθεια του Σεμέδο και το τραγικό λάθος του Μπόργιαν, του τερματοφύλακα του Αστέρα, ωστόσο, όλα αυτά… γκρεμίστηκαν σαν «χάρτινος πύργος» στο δεύτερο ημίχρονο. Η αποβολή του Μπενζιά, που «κρέμασε» την ομάδα του με ένα άτσαλο φάουλ και τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, άφησε έκθετη τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών. Παρά την είσοδο παικτών όπως ο Ποντένσε, που έμειναν εκτός αρχικού σχήματος, ο Ολυμπιακός δεν βρήκε απαντήσεις στη φοβερή αντεπίθεση που εξαπέλυσε ο Ερυθρός Αστέρας του «μαέστρου» Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι Σέρβοι με τρία γκολ σε ένα ημίχρονο πήραν το υπερπολύτιμο τρίποντο και πλέον είναι δεύτεροι με 3 βαθμούς, πίσω από τη Μπάγερν που έχει 6, ενώ ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί στον 1 με την Τότεναμ…

Συνθέσεις

Ερυθρός Αστέρας : Μπόργιαν, Γκόμπελιτς, Ντέγενεκ, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς, Κάνιας (73′ Πέτροβιτς), Γιόβαντσιτς (55′ Βούλιτς), Ματέο Γκαρσία, Φαν λα Πάρα (61′ Μπόακι), Μάριν, Τομανέ.

Ολυμπιακός : Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (89′ Ελ Αραμπί), Λοβέρα (61′ Ποντένσε), Μπενζιά, Μασούρας (79′ Ομάρ), Γκερέρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected