Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Δυσκολεύτηκε από τον Αετό Οφρυνίου αλλά προκρίθηκε ο Απόλλων Λάρισας (photos)

Την πρόκριση στον 5ο γύρο με…βραχεία κεφαλή πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας, σε ματς που διεξήχθη στο “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας.

Ο Αετός Οφρυνίου απέδειξε πως δίκαια προχώρησε στο Κύπελλο Ελλάδας και δυσκόλεψε αρκετά τους “κυανόλευκους”, που αγωνίζονται δύο κατηγορίες παραπάνω.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι τυπικά γηπεδούχοι έχασαν δυο πολύ καλές ευκαιρίες αλλά ο Απόλλων ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Γκουστάβο Σάντος και συγκεκριμένα στο 32ο λεπτό.

Στο 52′ ο Αετός ζήτησε πέναλτι σε πτώση του Αποστολίδη στα όρια της περιοχής, ενώ τρία λεπτά αργότερα σουτ του Γκουστάβο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και μάλιστα μετά από γκελ, η μπάλα βρήκε και πάλι το δοκάρι!

Στο 72′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ναζίμ (δεύτερη κίτρινη).

Παρόλα αυτά, ο Αετός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα και ο Απόλλων πανηγύρισε στο τέλος την πρόκριση στον επόμενο γύρο του θεσμού.

δείτε φωτογραφίες στο xronometro.com

Συνθέσεις

Αετός Οφρυνίου: Κυφωνίδης, Θεοδοσιάδης (85′ Πανάγου), Κάπατζης, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι, Ουζούνογλου (53′ Γιάννα), Φουστέρης (57′ Σαββατιανός), Δουμάνης, Αποστολίδης.

Απόλλων Λάρισας: Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Σουλιώτης, Γκουστάβο Σάντος, Μπαστακός (80′ Σιφναίος), Καμπέρης, Νύκταρης, Ναζίμ, Γουάλας (32′ Μπιμάι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected