Κύπελλο Ελλάδος

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ιάλυσος!

Μεγάλη επιτυχία για τον Ιάλυσο! Οι «ερυθροκίτρινοι» επικράτησαν στο «Οικονομίδειο» της Κέρκυρας με 1–0 και πέρασαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας όπου πλέον θα αντιμετωπίσουν μια από τις ομάδες της Super League που πέρσι τερμάτισαν από την 8η θέση της βαθμολογίας και κάτω.

Όπως αναφέρει το news12, το παιχνίδι με την Κέρκυρα κρίθηκε χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε ο Αυγενικού στο 37’ με έξοχη κεφαλιά μέσα από την καρδιά της άμυνας των αντιπάλων. Είχε προηγηθεί εξαιρετική σέντρα του Χειμωνέττου από τα αριστερά, συστημένη για το κεφάλι του Αυγενικού.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του με τον Ιάλυσο να παίζει πολύ καλά αμυντικά, εκμηδενίζοντας όλες τις αιχμές των αντιπάλων. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να πείσουν ότι μπορούν να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Ανδρούτσου.

Μέχρι και τα μισά του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Σάκη Παπαβασιλείου ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και επέβαλλαν τον ρυθμό τους. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται σχεδόν καθόλου από τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Κέρκυρα κέρδισε αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξε να είναι πιο δραστήρια και πιο κινητική. Όλοι πίστεψαν ότι οι φιλοξενούμενοι θα ανέβαζαν και άλλο στροφές διεκδικώντας με αξιώσεις την ισοφάριση, όμως διαψεύστηκαν καθώς δεν μπόρεσαν να έχουν μεγάλη διάρκεια όσον αφορά την υπεροχή και σύντομα ο Ιάλυσος ισορρόπησε και έκανε σωστή διαχείριση μέχρι και το τέλος.

Συνθέσεις

Ιάλυσος : Ανδρούτσος, Μακρυδημήτρης, Τριποτσέρης, Πατινιώτης (91’ Ρεκλείτης), Γιώργου, Χατζηδήμπας, Αυγενικού, Νατσιόπουλος (78’ Κουγιός), Μαρτσάκης (94’ Οικονόμου), Χειμωνέττος, Φράγκος

Κέρκυρα : Βουτσελάς, Γενιτσαρίδης, Αγιώτης, Πιαστόπουλος, Ngan (66’ Νικολούδης), Βλάχος, Τσιμπούκας, Βουκελάτος, Λεπενιώτης (46’ Βασιλούδης), Παυλής, Γεωργακόπουλος (82’ Ζερβόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected