Ποδόσφαιρο Κόσμος

Βρήκε τη…λύτρωση στο 90+4′ η Λίβερπουλ! (vid)

Η Λίβερπουλ με πέναλτι του Μίλνερ στις καθυστερήσεις κέρδισε 2-1 τη Λέστερ στο «Άνφιλντ» και έκανε τα οκτώ στα οκτώ στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έφτασε κοντά στη γκέλα απέναντι στις «αλεπούδες» του Μπρένταν Ρότζερς, όμως έφτασε τις 17 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ψάχνοντας άλλη μία για να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ της κατηγορίας (Μάντσεστερ Σίτι, Αύγουστος-Δεκέμβριος 2017). Επίσης, οι «ρεντς» επέκτειναν το αήττητό τους σε 43 σερί εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο ξεκίνημα, αλλά έπρεπε να φτάσει το 40ό λεπτό για να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Μίλνερ με υπέροχη πάσα έβγαλε μόνο του τον Μανέ, ο οποίος ξέφυγε από τον Έβανς και πλάσαρε τον Σμάιχελ, για το 50ό του γκολ σε 100 ματς Πρέμιερ Λιγκ!

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους, ο Λόβρεν με καθοριστικό τάκλιν στη μικρή περιοχή αποσόβησε το 1-1 με τάκλιν σε προσπάθεια του Βάρντι, ενώ στο ξεκίνημα του β’ οι «ρεντς» έχασαν ευκαιρίες με Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο.

Οι «αλεπούδες» στο 66′ απείλησαν με τον Βάρντι, τον οποίον πρόλαβε ο Αντριάν πριν εκτελέσει, για να απαντήσουν στις ευκαιρίες οι γηπεδούχοι στο 70′ με σουτ του Βαϊνάλντουμ που μπλόκαρε ο Σμάιχελ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Πρατ με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, για να έρθει το γκολ της ισοφάρισης στο 80ό λεπτό με κοντινό σουτ του Μάντισον, που κόντραρε στον Λόβρεν και πέρασε κάτω από τα πόδια του Αδριάν.

Στο 85′, ο Φαν Ντάικ, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 με κεφαλιά μετά από κόρνερ και την ώρα που όλα έδειχναν ότι η Λίβερπουλ θα έκανε την πρώτη φετινή γκέλα, ο Ολμπράιτον ανέτρεψε ανόητα στην περιοχή τον Μανέ και ο ψύχραιμος Μίλνερ ευστόχησε από τη βούλα για το 2-1!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected