Γ Εθνική / Τοπικά

“Γκραν-γκινιόλ” ματς στο Κρανίδι, η…μπίλια έκατσε στην Ένωση!

Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι διεξήχθη στο Κρανίδι, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Γ Εθνικής.

Η ΑΕ Ερμιονίδας επικράτησε με 3-2 του ΑΟ Τσιλιβή, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές, η ομάδα της Ζακύνθου ισοφάρισε αμφότερες αλλά το γκολ του Τριμπόνια στο 77′ έδωσε τη νίκη στο συγκρότημα της Αργολίδας.

Το τέρμα μάλιστα από τα…αποδυτήρια (3ο λεπτό με τον νεοαποκτηθέντα Ποζατζίδη) άλλαξε από νωρίς τις ισορροπίες, με αποτέλεσμα οι δύο προπονητές να αναθεωρήσουν τα πλάνα τους.

Στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον σκόρερ, ο οποίος σημάδεψε και πάλι τρία λεπτά αργότερα, ωστόσο στο 27′ οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν στο γκολ με “δράστη” τον Βερνάρδο.

Άμεση ήταν η απάντηση της Ένωσης, με σκόρερ τον Τριμπόνια (37′), σκορ το οποίο ήταν και του ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο ΑΟ Τσιλιβή ισοφάρισε και πάλι, αυτή τη φορά με κοντινό σουτ του Αμαραντίδη, ενώ στο 59′ θα μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα αλλά ο νεοαποκτηθέντας Υψηλός αστόχησε από κοντά.

Ακολούθησε ένα δεκάλεπτο με τη μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, για να έρθει το 77ο λεπτό όταν ο Τριμπόνιας βρήκε τον τρόπο και σκόραρε, δίνοντας τελικά το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του.

Συνθέσεις

ΑΕ Ερμιονίδας : Κύρου, Παναγόπουλος, Μερτίρης, Βιρβίλης, Πιριτζάους, Καρτσαμπάς (73′ Κωτσιαρίδης), Τριμπόνιας (81′ Μπαρμπέδο), Καρούτης, Ποζατζίδης, Εσκουέρο, Φερνάντεζ

ΑΟ Τσιλιβή : Tριαντάφυλλος, Μπατσής, Μανωλακάκης, Λιβέρης, Κόκας (61′ Ελέζι), Μούστα, Υψηλός, Γκέκας (81′ Μαρούδας), Αμαραντίδης, Παναγιωτίδης (60′ Γεωργίου), Βερνάρδος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected