Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κατήφορος χωρίς…φρένο για τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Επιστροφή στις νίκες μετά από τέσσερα σερί ματς χωρίς «τρίποντο» έψαχνε η Νιούκαστλ και ποιος καταλληλότερος αντίπαλος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να της προσφέρει την… ευκαιρία.

Οι «καρακάξες» χωρίς να πιάσουν σπουδαία απόδοση κατάφεραν να επικρατήσουν με 1-0 χάρη σε γκολ του Λόνγκσταφ με όμορφο σουτ στο 72′ και έφτασαν στον πόντο τους «κόκκινους διαβόλους». Στη… 12η θέση οι «Κόκκινοι» και ο Σόλσκιερ σε τρομερά δύσκολη θέση.

Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο έως κακό με τις ευκαιρίες λιγοστές αλλά την Νιούκαστλ να φτάνει κοντά στο γκολ όταν στο 28′ ο Λόνγκσταφ σούταρε από μακριά και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ντε Χέα. Στο 42′ είχε και η Γιουνάιτεντ μια ευκαιρία με τον Περέιρα να σουτάρει αλλά ο Ντουμπράφκα μπλόκαρε και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου ο Μαγκοάιρ αστόχησε σε κεφαλιά από καλή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι καλές στιγμές ήταν ακόμη λιγότερες με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν κάπως και να κερδίζουν πολλά στημένα τα οποία όμως δεν μπορούσαν να εκμεταλλευτούν. Τελικά στο 72′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν έφυγαν σε κόντρα με τον Μαξιμέν να ανοίγει για τον Βίλεμς ο οποίος την έστρωσε στον Λόνγκασταφ που με ωραίο σουτ έκανε το 1-0. Στα επόμενα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε με την Γιουνάιτεντ πάλι μέσω των στημένων να προσπαθεί να απειλήσει αλλά χωρίς επιτυχία.

Συνθέσεις

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Κλαρκ, Σερ, Λασέλς, Βίλεμς, Γιεντλίν, Μάθιου Λόνγκσταφ, Μαξιμέν (83′ Άτσου), Αλμιρόν (90′ Κραθτ), Σον Λόνγκσταφ, Ζοέλιτον (56′ Κάρολ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Μαγκουάιρ, Γιάνγκ (86′ Τσονγκ), Ντάλοτ (60′ Ρόχο), Τουανζέμπε, Μάτα (66′ Γκρίνγουντ), Περέιρα, Φρεντ, Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected