Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλητής ο Ξυλάς, φιναλίστ η Παύλου (photos)

Ολοκληρώθηκε το διεθνές πρωτάθλημα της ITF στη Ρόδο, με τον Γιάννη Ξυλά να πετυχαίνει μια μεγάλη νίκη στον τελικό του μονού αγοριών και τη Δήμητρα Παύλου να καταλαμβάνει τη 2η θέση στο μονό κοριτσιών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος για τον Ξυλά, που μια εβδομάδα μετά τη Μυτιλήνη θριάμβευσε και στη Ρόδο, κερδίζοντας στον σημερινό τελικό τον Βρετανό Joel Pierleoni, Νο.1 στο ταμπλό, με 6-0, 3-6, 6-4.

Έφτασε τις 10 διαδοχικές νίκες στα junior τουρνουά της ITF ο 18χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος έφτασε επίσης στους 4 τίτλους ITF στα μονά.

Στο μονό των κοριτσιών, η Δήμητρα Παύλου κατέλαβε τη 2η θέση, καθώς ηττήθηκε στον σημερινό τελικό από τη Σλοβάκα Martina Smolenova, με 6-4, 6-0.

Θυμίζουμε πως ακόμα δυο τίτλοι πήγαν σε ελληνικά χέρια στο Rhodes Cup, που ανήκει στην κατηγορία Grade 5 της ITF. Στα διπλά των κοριτσιών, η Παύλου και η Μάρθα Μακαντάση κέρδισαν χθες στον τελικό τις Smolenova και Aglaya Zaynieva, με 7-5, 6-3.

Στον τελικό του διπλού αγοριών, οι Γιάννης Κουντουράκης και Θοδωρής Μητσάκος είχαν επικρατήσει των κορυφαίων του ταμπλό, Σέργιου Κύζα και Boris Stastny, με 6-7 (4), 6-4, 10-8.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P