Αθλήματα

Μία από τις πιο όμορφες αθλήτριες του χάντμπολ υπέγραψε στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας! (photos)

Μία από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες αθλήτριες του κόσμου υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Με μία σημαντική είδηση ξεκίνησε η εβδομάδα για το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο χάντμπολ, καθώς όπως ανακοινώθηκε η Κατερίνα Ίλινα ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό της και επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Όπως αναφέρει το e-handball.gr, η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο με την Εθνική Ρωσίας υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία επίσης επέστρεψε στο άθλημα την φετινή περίοδο μετά από απουσία 19 ετών!

Η 28χρονη Ίλινα είχε ανακοινώσει σε συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα Ρωσία- Αυστρία στις 3 Ιουνίου 2018 ότι λόγω τραυματισμού στην σπονδυλική στήλη αποσύρεται προκειμένου να κάνει θεραπείες και να ξεκουραστεί, χάνοντας έτσι όλη την σεζόν 2018-2019 μαζί και το EURO 2018.

Η Ίλινα εκτός από το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες έχει στο παλμαρέ της ένα χάλκινο στο ΕURO 2009, δύο ΕΗF Cup, τρία πρωταθλήματα και ένα κύπελλο Ρωσίας, ενώ έχει πετύχει 317 γκολ τα 8 τελευταία χρόνια στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ξεκίνησε από την Λάντα Τολιάτι, πήγε στην Κούμπαν Κράσνονταρ (2009-2013), επέστρεψε για μια χρονιά στην Λάντα (2013-2014), ενώ για μια τετραετία (2014-2018) έπαιξε στην Ροστόφ Ντον του Ιβάν Σαββίδη.

Όσο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας η επιστροφή της στο άθλημα μέσω του γυναικείου χάντμπολ θεωρείται σπουδαίο νέο, αφού πρόκειται για μια υπερδύναμη της χώρας που μάλιστα είχε διαγράψει ιστορική πορεία στο ανδρικό χάντμπολ πριν την μετεγκατάσταση και μετονομασία του συλλόγου σε Μέντβεντι Τσέχοφ το 2001.

Είχε κατακτήσει τρία Τσάμπιονς Λιγκ, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων, 9 πρωταθλήματα και 3 κύπελλα Σοβιετικής Ένωσης.

Σύμφωνα μάλιστα με τους εκπροσώπους της ομάδας, το πλάνο θα είναι να πρωταγωνιστήσει άμεσα στο Ρωσικό Πρωτάθλημα, κατακτώντας τον τίτλο και μέσα σε τρία χρόνια να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected