Αθλήματα - Γενικά

Νικηφόρο ξεκίνημα για Τσιτσιπά και Σακελλαρίδη

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ξεκίνησαν νικηφόρα τις προσπάθειές τους για το τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας και προκρίθηκαν στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Όπως αναφέρει το tennisnews, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις που είχε στο Jounieh του Λιβάνου, συνεχίζει να κάνει καλούς αγώνες και στην Αττάλεια, όπου κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Τούρκο Bekir Berk Sahin με 7-6 (2), 6-0. Στον τελευταίο προκριματικό γύρο, ο Πέτρος θα αντιμετωπίσει τον Αυστριακό Philip Bachmaier.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ξεκίνησε επίσης με νίκη την προσπάθειά του, επικρατώντας του Σύρου Moaz Assaf με 6-0, 6-1. Επόμενος αντίπαλος για τον 18χρονο Έλληνα τενίστα θα είναι ο Γερμανός Lynn Max Kempen.

Ο μικρός αδερφός του Μιχάλη, Στέφανος Σακελλαρίδης, αγωνίστηκε επίσης στα προκριματικά της διοργάνωσης της Αττάλειας, αλλά ηττήθηκε από τον Γερμανό Mariano Alberto Hasenkopf, με 6-0, 6-2.

Στο γυναικείο τουρνουά της Αττάλειας αγωνίστηκε η Ελένη Καμπάνταη, η οποία ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι από την Αυστριακή Anastasia Dimitrijevic, με 2-6, 6-3, [10-6]. Στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστεί απευθείας η Σαπφώ Σακελλαρίδη, όπως στο κυρίως ταμπλό των ανδρών θα αγωνιστεί απευθείας ο Μάρκος Καλοβελώνης.

Στην Αίγυπτο και στο Sharm El Sheikh παραμένει ο Θανάσης Μανέκας, που κέρδισε στον πρώτο του αγώνα τον Γάλλο Charles Minc με 7-6 (4), 6-4, αλλά ηττήθηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων από τον Μεξικανό Luis Humberto Lopez, με 6-1, 7-6 (1).

Τέλος, στο Bad Salzdetfurth της Γερμανίας βρέθηκε ο Στέφανος Σχινάς, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο προκριματικό γύρο του τοπικού τουρνουά των 15.000 δολαρίων από τον Ολλανδό Aloys Johannes Willem Van Baal, με 6-0, 6-7 (4), [10-5].

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected