Κατηγορίες
Αθλήματα

Ούτε στην Αυστρία θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη

Δυστυχώς, η Μαρία Σάκκαρη δεν ήταν ακόμα έτοιμη να αγωνιστεί και απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Linz της Αυστρίας.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον καρπό της και εγκατέλειψε πριν από λίγο τη συμμετοχή της από το Upper Austria Ladies Linz της Αυστρίας.

Τη θέση της στο κυρίως ταμπλό πήρε η Coco Gauff, ως lucky loser. Η 15χρονη Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει στον 1ο γύρο την Stefanie Voegele, με την οποία θα έπαιζε σήμερα η Σάκκαρη.

Αυτό ήταν το 4o διαδοχικό τουρνουά στο οποίο δηλώνει συμμετοχή και τελικά δεν αγωνίζεται η Σάκκαρη, εξαιτίας του προβλήματός της στον καρπό. Προηγήθηκαν το Korea Open στη Σεούλ, το Wuhan Open στη Wuhan και το China Open στο Πεκίνο, τις προηγούμενες εβδομάδες. Μάλιστα, στη Σεούλ, στο Πεκίνο και στο Linz είχε πάει και είχε προπονηθεί πριν πάρει τη δύσκολη απόφαση.

Ακόμα μια εβδομάδα απομένει για να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια της σεζόν της WTA και η Μαρία έχει δηλώσει συμμετοχή στο Kremlin Cup της Μόσχας. Θυμίζουμε πως ο στόχος της είναι να προκριθεί στο WTA Elite Trophy, όμως είναι ένας στόχος που απομακρύνθηκε μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected