Κατηγορίες
Super League 1 - Super League 2

Φιλική νίκη για τον Άρη, αρκετές οι αλλαγές από τον Τόλη Τερζή

Φιλική νίκη για τον Άρη, που επικράτησε με 3-1 του Απόλλωνα Λάρισας, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο του Ευόσμου.

Ο Τόλης Τερζής έδωσε χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Μαρτιν Τόνσο πέτυχε δύο γκολ για τον Αρη ενώ… «σεφτέ» έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο έκανε ο Ντάνιελ Μαντσίνι που έκλεισε το σκορ.

Πριν τον αγώνα, ο Άγγελος Χαριστέας εξέφρασε τον προβληματισμό του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου και συνέστησε προσοχή στους παίκτες του Άρη ώστε να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Το σκορ άνοιξε στο 7ο λεπτό όταν ο Μαντσίνι έκανε την κάθετη πάσα και ο Τόνσο με διπλή προσπάθεια έγραψε το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Απόλλων κέρδισε φάουλ, ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να απομακρύνει, ο Μπαστακός με γύρισμα πάνω από τον Τσιλιγγίρη έδωσε στον Ναζίμ που με κεφαλιά στην ανυπεράσπιστη εστία ισοφάρισε για τους Θεσσαλούς.

Στο 27′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη.

Το 2-1 για τον Άρη έγινε στο 32′ όταν ο Γκέκας έκανε λάθος πάσα πάνω στον Τόνσο που πλάσαρε σωστά και διπλασίασε τα τέρματα των “κιτρίνων” αλλά και τα προσωπικά του.

Στο δεύτερο μέρος, οι πολλές αλλαγές αποσυντόνισε τις ομάδες, ενώ στο 87′ ο Άρης είχε δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Μαντσίνι, ενώ το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του βραζιλιάνου, που κέρδισε ο ίδιος

Συνθέσεις

Άρης : Τσιλιγγίρης, Κωνσταντινίδης, Μενέντεζ, Σόουζα, Δεληζήσης, Μπα, Ντουάρτε (80′ Μαρμαρίδης), Μαντσίνι, Τόνσο, Μαρτίνεζ (84′ Τσαγκαλίδης), Διαμαντόπουλος (62′ Μπακούτσης)

Απόλλων Λάρισας : Γκέκας, Τασιούλης, Χατζής, Σκούπρα, Γκουστάβο, Μπαστακός (79′ Σιφναίος), Νύκταρης (59′ Νούσιος), Ναζίμ, Καρατάσιος, Κουρτεσιώτης, Κωστούλας (59′ Μπιμάι)

*φωτ. metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected