Κύπελλο Ελλάδος

Στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός Βόλου! (photos)

Ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας, με 1-0 του Απόλλωνα Πόντου.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν τους Θεσσαλονικείς και να περάσουν στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος, εκμεταλλευόμενοι την καλή παρουσία τους στο δεύτερο ημίχρονο και το τέρμα του Ρόκα στο 57’. Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν αργός, με τους ποδοσφαιριστές να κάνουν πολλά λάθη και να μην μπορούν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία. Ο Θωμάς Γράφας έστησε καλά την ομάδα του και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στα μετόπισθεν, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να γίνει το ίδιο αποτελεσματικός και επιθετικά. Όσον αφορά τον Απόλλωνα Πόντου, είχε ελαφρά, αλλά ανούσια κατοχή της μπάλας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου ανέβασε στροφές και στο 57’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ, με τον Στάθη Ρόκα. Από εκεί και πέρα, δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν την νίκη – πρόκριση.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου: Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Ντούνης (79’ Λάσκαρης), Πόζογλου (50’ Ρόκας).

Απόλλων Πόντου: Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Καλογέρης (64’ Πουρτουλίδης), Λουφάκης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (64’ Δόρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected